自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

平平常常 發表於 19-2-28 22:47
恭喜華為!

我之前看了版友的使用分享,發覺iPhone的創新能力已經被拋離得越來越多了。

無左教主, 無乜新意了
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Amy1974 發表於 19-3-1 04:02
有同感,Tim Cook 淨係識賺錢。眼中只有適應市場,maximize 回報。

Steve 係開拓新市場,領導潮流。

不進則退! 不過佢地既售後服務又真係唔錯既!
放下自在

象牙宮

奇奇媽媽 發表於 19-3-1 07:32
我3年前一聽華為就心諗:華碩就聽過,華為?係咪記錯名?而家基本身邊差不多2-3個人就一個用華為
...

係!以前未聽過, 以上錯名
放下自在

象牙宮

1010mum 發表於 19-3-1 07:58
華為機,唔識用都可以打電話去問,專人教。

不會問IMEI幾時買諸如此類,即係話,不管你水行貨,是否保養 ...

呢樣真係唔知喎!

放下自在

象牙宮

cinda72. 發表於 19-3-1 10:28
華為售後都幾ok架
我試過搞唔掂個卡槽,以為壞左,拎去佢地客服,立即123幫我搞,再教埋我,我仲 ...

真係好唔錯喎
放下自在

象牙宮

cyyiu 發表於 19-3-1 08:49
3年前 我係3個月前先知
而家我、老公、阿哥、阿叔都轉左,之前去smartone買機,大部人都 ...

搞錯! 唔信, 邊有咁多人用
放下自在

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 19-3-1 11:37
各人有各人需要啫
唔比較我都唔為意,原來我咁熱愛我嘅工作,相容性、文書處理、仲有要攪掂公 ...

鐵粉唔係浪得虛名架
希望公司快d support 華為機push mail, 想扮下映相高手呃like
放下自在

首頁

尾頁

跳至