自由報料

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

QueenQK 發表於 19-4-10 13:52
全部係綜合戶口 只能上網睇月結郵寄全部無?
綜合又要開埋股票戶口又要開埋兩張信用卡
依家想開個普通儲蓄 ...

e statement無可避免! 唔開股票戶口唔開信用咭無問題喎
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

QueenQK 發表於 19-4-10 14:28
頭先去開 職員話係一定要 無得唔開

唔開連戶口都開唔到?
放下自在

象牙宮

QueenQK 發表於 19-4-10 15:24
係呀 職員話依家只可以開綜合戶口
而綜合戶口就包括呢兩樣都一定要開

可能見太多人開! 即提高門欖! 我都係早3星期開咋!仲要show張cut左下截既credit card statement做address proof, 佢話唔完整開唔到投資戶口架喎!我話我唔需要
放下自在

象牙宮

shita0107 發表於 19-4-11 08:40
DBS,之前問過想開個人戶口,話要放20萬⋯⋯

你去左問vip 戶口

放下自在

象牙宮

shita0107 發表於 19-4-11 08:56
我同佢講要最簡單的,出糧用。
佢就回我最低20萬,我另一同事先去問,都係20萬⋯⋯
因為我開始都覺得係同 ...

家陣d銀行分左普通客戶同vip...你去左vip分行咪要求咁高囉~
放下自在

象牙宮

shita0107 發表於 19-4-11 09:20
唔係啊,佢VIP個邊係金色,我去黑紅架

咁堅??!! boc 1萬開戶我都嫌佢多! 仲廿個 大雞唔食細米
放下自在

象牙宮

ellakei 發表於 19-4-14 08:12
星展vip要150萬先開到
普通要20萬先開戶口

原來佢既vip仲勁過幾間大bank
放下自在

首頁

尾頁

跳至