自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

小寶貝兒 發表於 20-5-19 21:21
咪就係
官集冇得存咁耐,要諗清諗楚先一次過買,私集存1年半年都得,運費又平,以前我會儲埋一堆 ...

我仲要幫埋同事淘, 貨送去佢地方便既提貨點
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

sjnl43 發表於 20-5-19 21:30
自我知私集,可以儲一百幾十件, 儲半年先運黎,就出事啦

得閒睇下有咩特價處理, 斷碼鞋衫褲想要同 ...

儲咁耐, 都唔記買過乜
放下自在

象牙宮

sjnl43 發表於 20-5-19 21:43
邊忍到, 佢重可以比你睇埋件貨個包裝, 比埋位你mark 住係咩貨

咁心思思自然會運黎,買多左野運費又多左

點睇? 問佢再映比你? 作用係咩?
放下自在

象牙宮

sjnl43 發表於 20-5-19 22:10
你件貨係半途, 係國內運去集運蒼時, 巳經有個code

你可以copy 個code 去登記件貨入蒼, 有個格比你mark ...

其實我已經有好多間集運ac喇! 用緊果間夠平, 集2,3kgs我就拎貨

所以好奇你可以放咁耐, 又有相睇咁囉~

放下自在

首頁

尾頁

跳至