夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公新install 係 -- TWOO...........
唉~~~

sumaggie101  咩黎  發表於 13-6-25 14:38

大宅

我係度諗下一代點攪........唔知點教d仔女
出面太多誘惑

我老公由she-->uwants-->discuss-->msn-->qq-->wechat-->line-->twoo...etc...

其實唔止,有D我唔知係咩來的...............
任何交友既WEBSITE同APPS,佢都有晒;
有過小三,
但而家仲好認真同我講佢唔係D咁既人,要我信佢

我都唔知點信

newbiemom  點解你會嫁佢?  發表於 13-6-25 16:04

大宅

吳家有喜 發表於 13-6-24 16:01
而家d交友apps多到嚇死人,點防都冇用唯有自求多福。咁大個人,鬧得多都口臭。

...
講得岩!!!!咁大個人唔識分咩係岩同錯
玩既底線去到邊....

最慘既係老婆仔女,為左玩輸左頭家~

大宅

chick2435 發表於 13-6-25 12:52
回覆 Queeniebaby 的帖子

she係咩黎?!
she 係好似discuss,u wants 個d討論區正經既真係好多野睇,我都上的
衰格的,係個度用來搵食

大宅

yukyiu 發表於 13-6-25 13:24
she好似係正經論壇嚟喎,而家有人響嗰度搵食??
下!?正經....!?
你去睇下relationship同sex個版~

大宅

而家呢個社會.....上有大陸妹,hk有怨婦,online有討論區,手機有交友apps...

小d定力都出事

大家有小朋友,係仔仔的話,請教好d個仔呀..........

大宅

吳家有喜 發表於 13-6-25 14:40
我就係有個囝,真係好驚佢有晒c6既血統,將來好難教…………唉
教錫老婆同珍惜囉
FUTURE只會愈來愈係即食文化,無家庭觀念,特別獨生,無咩親戚朋友,又工人湊大....
總之..好多社會問題,家庭問題啦~

大宅

吳家有喜 發表於 13-6-25 14:33
我入去睇內容…唔睇由自可,一睇把鬼火個女人係主動撩我c6架,對話如下:
百婆: 阻唔阻你? 我想搵人 ...
佢已經上左隱啦喎......嘈佢就更心思思....

大宅

吳家有喜 發表於 13-6-25 15:04
我都覺得係,越制止佢,佢就越想玩。所以我冇踢爆佢裝bamboo,我就放長雙眼睇下佢想點死

...
自己要有兩手準備......
唔係唔信任佢,但自己都會保護自己

大宅

Tabo222 發表於 13-6-25 15:33
有個囡仲驚呀!見到啲小三咁cheap,好怕個囡又係咁open
我有兩個囡囡............真係唔知應點同佢講咩係婚姻同男人叫佢現實d又好似好衰,同埋唔係真係愛一個男人
叫佢去愛,唔好理咁多,令佢會好慘......
叫佢單身又唔係......

女仔太過獨立,太叻,又好難相處
太過順得人,又俾老公恰

我係咪諗得太多~~~
唉~~~~~

大宅

吳家有喜 發表於 13-6-25 15:39
哈哈哈哈哈…笑屎我啦
D女人相整到個個似韓妹,男人相就似韓仔。互呃睇下邊個死蠢辷釣
eeeeeeeeee~~~~~~咁個個都係影帝,影后來喎~

大宅

吳家有喜 發表於 13-6-25 18:01
講真如果個apps有function可以搖一搖就識到女人就已經有問題,仲有個apps會問你想識男or女,有咩興趣,想要 ...
多到呢~~~~上左隱,好難停~~~

我老公由討論區到apps.......
第一次係QQ,再係討論區識埋小三~~~
仲有好多,我唔想提,佢以為我唔知,應該仲有更多我唔知

我選擇放手,放下

newbiemom  應該係有癮, 心癮甘樣~~~  發表於 13-6-27 12:22

大宅

joan_baobao 發表於 13-6-25 20:09
我老公都有玩wechat,之前因為咁而嘈過一次大鑊!佢有delete個apps..但返工其間會dl返,返屋企前會del...佢 ...
我老公都係.....為左有得玩,咩屎橋都出,不知所謂!!!

大宅

joan_baobao 發表於 13-6-26 06:55
但佢都好,識delete...証明大家之間仲有希望。如果無希望既駛咩delete...大搖大擺玩啦!

...
HAHA...你中point!!!
就係而家現變到...........佢同d唔識既女chat,已經唔DELETE啦, 除非係D FLIRT 既說話,就會DELETE個句;
佢想我接受佢同任何女人點傾,都只係傾,唔會有其他野喎..........個main point,只係我要相信!!!!!!

痴孖根!!!!

佢當佢係神.....我什麼都要信!!!!

大宅

Nicmommy 發表於 13-6-26 07:43
我想問如果一發現c6同吾識既女仔傾計,唔會原諒佢,要分開,係咪好絕?

...
咁樣就話分開,就好似over左~~~
不過,坦白講....其實c6色心已起,只係睇佢定力夠唔夠~

大宅

我仲勁...搵個佢唔識既朋友....扮唔識咁add左佢同佢傾

我永遠都唔會再try呢個方法,真相係殘酷的
我朋友到而家都唔肯俾我睇內容,佢話唔睇好過...廢事我睇完記住唔開心.....delete埋唔再俾我睇~

newbiemom  不如自己開返個account同佢chat,人證物證, 無得瀨  發表於 13-6-27 12:26

首頁

尾頁

跳至