親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

joypoint 發表於 17-3-19 15:51
Thanks for your information. 我都有諗名古屋跟關西,但上年剛去完大阪,今次想去東京玩下。其實見縱X遊 ...

我買咗名古屋入大阪走,$3200@ 。
酒店另自己book, 名古屋住五星mariottt都係4000 3 晚,大阪住Nambo hotel $3500 3 晚,兩間都係豪華雙床房。
Legoland 經縱橫遊有promote 比自己買平少少
(我8 月第一星期去)
所以我覺得平架喇!

大宅

joypoint 發表於 17-3-19 17:38
又真係幾平,你坐邊間airline?
我好少坐廉航,而家check 緊cx 同 ana 價錢,因為要夾小朋友時間,所以唔p ...

Booking.com 比Expedia 平,而家唔知因為我早一倉月book
機係ana

大宅

joypoint 發表於 17-3-19 17:38
又真係幾平,你坐邊間airline?
我好少坐廉航,而家check 緊cx 同 ana 價錢,因為要夾小朋友時間,所以唔p ...

我係上午機去,晚機8點返

大宅

HelloKitty 發表於 17-3-19 18:31
請問你邊間航空公司?
我都想名古屋入,大阪走,但睇極都要5xxx好貴呀!
...

我係未加價前book, 而家應該貴咗了

大宅

HelloKitty 發表於 17-3-19 19:15
係呀,Ana 仲貴過CX

通常我預早半年book,最少都四個月前book 先有平機票,而家近節日已經加咗價,legoland 開後更加少平機票,我已經plan 到聖誕節喇,酒店機票一定會平好多,慳返d 錢當洗費都好,我一家四口.買貴機票好肉赤啊

大宅

HelloKitty 發表於 17-3-19 19:44
因為本來plan 去台灣,臨時先決定去名古屋+大阪,所以咪甘囉!
我都係一家四口,買票係4大;酒店要2間房, ...

你試下問縱橫遊,我知而家佢地做緊大阪有平,不過唔好要package,叫佢地分開計,如果staff 好個價錢係平2-3千

大宅

kavenzou 發表於 17-3-25 13:52
縱橫遊買門票係點架?平幾多?去到換OR縱橫遊已經攞到正式門票?有無指定日期?我打算4月中去
...

我而家分開book,酒店可以由兩三星變五星酒店,legoland 票平d .
返黎班機再夜d

大宅

kavenzou 發表於 17-3-25 13:52
縱橫遊買門票係點架?平幾多?去到換OR縱橫遊已經攞到正式門票?有無指定日期?我打算4月中去
...

四月應該貴,我見$12999 一位,你再問清楚好d(emoji)

首頁

尾頁

跳至