懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Letitiasuen 的帖子

有同事做過,大約$10000-$15000 ,佢話有效(唔係謝安琪個間)。
我都想做....不過我估屋企人會反對,覺得我無聊嘥錢.........

大宅

$10K 應該做到10次,$15K就15次,好似有個plan $5-6K 都有5次。
不過見唔同公司都話要做最少10次.....所以做得就應該最少$10K。

如果幾千蚊我已經即刻做左......最慘係我仲放緊產假,日日係屋企,如果叫人上門做,我媽就會知,如果出去做,又會話我點解日日咁多街去唔湊B.

我聽個同事講話work, 不過唔知道詳情。

大宅

回覆 Tingting1205 的帖子

知唔知道生完最好係咪時間做?我已經生完7個星期(開刀),唔知會唔會無用呢?

大宅

回覆 cat-cat-ty 的帖子

做完會唔會好快就反彈呢?

大宅

樓主,你開始左做未呀?
我終於都搵左同事介紹0個個做,已經做左5日,我覺得Work 呀!我係做全身通淋巴+扎肚,而家明顯突出來個舊豬腩肉無左,好耐之前唔岩著既裙都著得返!所以你都去馬啦!

大宅

回覆 chanoel321 的帖子

我唔介紹喇,唔想好似幫人賣廣告。
其實我覺得邊間做都無所謂,最重要係呢個方法似乎都work!

大家如果有興趣就唔使猶疑!因為我之前猶疑左好耐,日日諗住!

大宅

回覆 bearbmama 的帖子

得,我都係開刀!不過唔可以咁快做,最快都要生完一個月。

首頁

尾頁

跳至