自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 01:50
無錯!等減價!

唔洗擔心,我都有同樣經歷,上年聖誕,送錯我要訂的手袋,我超嬲,唯有照指示自費寄返比佢地。
樓主,先寫email去cs反映,另外寄回,記得留返郵費單據。
我寫email投訴harrods,講左會退返個'wrong item good send'比佢地,叫佢地盡快退款。唔好期望佢地好快覆你,我等左成個月先覆,跟住我立刻回覆要claim返郵費,因為錯不在我。呢次佢地好快覆我話收到件退貨,仲連同張退款單email比我,係貨加郵費,安樂曬。等係耐左d,起碼肯退錢呀,可能咁岩正值聖誕,所以咁遲先處理。

wcpcelia    發表於 17-10-10 15:13
二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 02:27
真係唔該晒你呀!我今日一收到條貨就send 左email去cs...但佢無覆,聽朝會去寄返俾佢!
...

客氣,有唔清楚,pm再問呀,放心,錢多數退到,不過都要差唔多2個月。
二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 14:21
剛寄左掛號退返俾佢!咁仲使唔使再email 佢呢?

可以,話今日已退,收到請回覆。記得寫低你個order no.以便跟進。

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 14:21
剛寄左掛號退返俾佢!咁仲使唔使再email 佢呢?

佢地收到件退貨就通知我,果時我驚追唔返郵費,所以我寄普通,一個袋都用左80蚊,所以先會搆咁耐。

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 15:37
我寄空郵掛號都用左六十幾蚊!掛號係咪會快d?

會呀,你等收mail啦

子爵府

親子王國15週年勳章

Charlotte_mom 發表於 17-10-7 14:52
有時cs唔生性真係好無命
上次報左海外一日團,cs又係唔嗲唔吊。我日日email加online chat炸爆佢
...

講得岩呀,你急佢唔急,harrods呢單野,都有2,3個唔同人覆我,吹脹。

首頁

尾頁

跳至