在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無城大畢業的媽媽呀!

各位好~ 新黎報到... 呢到好似有識o既人播~

1. LittleLittleChicken/1yrs 9 mnths boy & carrying a 2.5 mths bb/99年畢業/ACS/ Assistant Manager+freelance writer
2. hybb/2.5 yrs boy/2000年畢業/BBA marketing/金融業
3. 06mama/1 yrs girl/96 年畢業/ 讀IS
4. 琬晴B/2.5 yrs girls & 0.5 yr boy/94年畢業/讀EPC/翻譯
5. bbee/1yrs 5 mths boy
6. OT/1yrs 2 mths boy
7. littleteddy/1 yrs 3 mths boy/97年畢業
8. joycehk/8 yrs boy/95年畢業/讀EPC/merchandiser
9. jan_pooh/2 mths boy/03年畢業/讀BBA Finance/秘書
10. iris610hk/3 mths girl/99畢業/讀EPC/Cabin Crew
11. winwin831/1 yrs 9 mths girl/95年畢業/ACS
12. doll/97年畢業/translation
13. 肥嘟媽/囡囡5歲10個月,囝囝4個月/96年畢業/ACS
14. chingbebe/1 yrs 1 mths boy/96年畢業/BA IB/Civil service
15. Shirleen媽媽/6 yrs 7 mths girl/2000年 translation/director's secretary
16.jutaubing/3weeks girl/ 99年grad/ACS

LittleLittleChicken,
我地係同學仔黎喎~ 我地呢屆好似唔係咁多人結左婚生左仔咋喎....你係....? 上兩個月, 我同其他同學仔仲約左賴老師上城軒飲茶, 遲d好似話搞個台灣美食團喎~

大宅

LittleLittleChicken、winwin,
我相信我地咁多屆ACS學生都俾賴老師教過架喇~
你地有冇去ACS 15週年慶祝晚宴啊?
或者可能見過你地...

大宅

HD O既ACS真係成為歷史喇~
而家O既ACS係AD黎架
亦好似有BA 中文系
賴老師係屬於語文學部O既, 高級專業學院
曾仔凡唔知係邊LU

[quote]
winwin831 寫道:
肥嘟媽,

我都唔知呀,只係個小師妹話自己讀中文,但又唔識賴老師喎,我都唔知而家係咪有個純中文系,out晒啦我

首頁

尾頁

跳至