美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

fracfrac_baby 發表於 12-5-19 18:10
唔知香港有無得買? 勁想試.
有無人知係咩黎? 有無人試過?
好似唔錯咁, 唔知有無JM都有試過呢?
我都有少少興趣想試下呢個Topslim

男爵府

有無JM都有買左呢個Oenobiol既topslim同其他產品?

可唔可以分享下個效果呢? 我打算買topslim

男爵府

fionlei88 發表於 12-5-21 12:23
下個月去台灣,買來試下都好!
請問係台灣買係唔係會平好多呢?

男爵府

wendy614 發表於 12-6-1 06:09
我早幾日都有去屈臣氏睇過價錢, 好似都係呢個價.

買5送1個優惠, 好似只限同一款產品,
你已經買左啦? 等你report

我想知道呢個Topslim沖出黎係咩味道.

同埋可唔可以雪凍黎飲呢? or 雪凍左支水先加呢個topslim呢?

男爵府

買左Oenobiol Topslim同Remodelant.
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5088081&extra=page%3D1

Yuk_Lam    發表於 12-6-27 00:12

男爵府

Linda_lady 發表於 12-6-10 19:46
報料:

今日出街行經屈臣氏入去睇, 見到Oenobiol個優惠唔同左.
琴晚我都同朋友夾份買左TOPSLIM了, 岩岩今日開始沖黎飲, 個味道都OK

男爵府

misswinwin 發表於 12-7-3 13:38
我平時算飲得幾多水架, 我而家沖一包topslim一支1.5L, 到lunch時間都差唔多飲完. ...
我都飲左半盒, 感覺良好, 我都係早上沖黎飲到下午就已經可以飲曬.

本身我日日都係飲茶, 一來本身都鐘意飲, 二來飲茶都可以消脂同減肥,

當沖Topslim飲個日, 我就唔會沖茶飲.

我都會Keep住飲, 暫時感覺上無咁腫, 輕左2磅, 感覺Keep住飲效果應該會好D.

到時飲完埋呢半盒再REPORT.

男爵府

misswinwin 發表於 12-7-3 13:41
個味道都ok架, 不過提提你要配合做運動呀, 我覺得要有埋運動先最有效.
我都有配合少少運動, 有時扭下呼拉圈, OR 放狗時行下.

如果可以做到出汗既, 我覺得應該可以減得更加好.

飲食方面暫時無咩改善, 無計呢排太多應酬要出街食飯,

不過我覺得胃口明顯無以前咁大食, 食少左已經好快飽.

男爵府

JJBee 發表於 12-7-3 15:58
我都有飲, 我飲左差唔多1 個月, 第二盒都就飲完.
我老公同朋友都有話我瘦左, 有返條腰.
我要keep住飲多一排 ...
原來呢到都有唔少JM開始有飲呢個Oenobiol Topslim.

加油, 大家一齊努力.

男爵府

fracfrac_baby 發表於 12-7-5 13:03
我都見到而家做緊呢個價, 不過我都係唔敢一次買3盒返黎
所以我引埋我個妹share一齊買.
可以, 你有無上Oenobiol個官網/FB?

佢網頁到有個常見問題, 你留意右上角.

請問我可以同時吃不同OENOBIOL®的產品嗎?

答:可以的。OEONOBIOL®的產品成分均取自天然,
每一件產品都有其獨特的作用以滿足女性對美麗的不同需求,
所以是可以同時服用不同OENOBIOL®產品的。

OENOBIOL®常見問題

男爵府

sandwich 發表於 12-7-15 07:42
請問你地係咪用個1.5L的水樽來沖?
我係超市買D 1.5支裝水黎沖, 飲完之後個樽沖洗乾淨留起再用幾次.

男爵府

misswinwin 發表於 12-7-16 23:56
我都係用完1.5L個膠樽黎沖咋, 我用緊午後紅茶果個.
我都諗緊個D膠樽返用咁多次好似唔係咁好.
之前見有JM用 ...
係呀, 個膠樽用完要洗乾淨, 多用幾次就掉, 用太多次個樽開始會有D味.

男爵府

grace911 發表於 12-7-18 21:49
請問要飲幾耐先見效呀???
我覺得飲左半盒到開始明顯D, 開始飲頭幾日, 係無咁水腫.

最近有個朋友都買左黎飲, 佢飲左2日話有效果, 佢2日就話輕左2lbs.

唔知佢之後飲成點, 下次再問佢個成效同埋係唔係有其他野輔助.

男爵府

grace911 發表於 12-7-20 17:30
飲左2日就可以輕2lbs, 我主要係想去水腫呀, 我阿媽就仲腫過我, 五十幾歲飲得唔得呢???
...
呢D野唔知你呀媽會唔會接受~.~"
個Topslim沖出黎粉紅色咁, 我估老人家未必會飲,
好似我之前買過D支裝維他命水黎飲, 我比媽咪飲佢都唔飲.
反而我建議你買D花茶沖比佢飲可能佢會BUY D!
飲茶都可以幫助去水腫的.

男爵府

Hannahhhc 發表於 12-7-20 17:30
agree

牛爾之前在女人我最大介紹的都是他自己代言/賣廣告的啊
AGREE! 我都係主要睇佢教D化妝技巧同健身方法多.

佢地介紹既產品都會參考下, 如果想試都會再上網睇下有無人用過/介紹.

男爵府

hachan 發表於 12-7-24 14:11
想問下各JM你地飲左呢隻瘦身飲幾耐開始見效?
飲個時要唔要減食量?
等我都Report一下, 之前同朋友夾份買左盒Topslim黎飲.
我已經飲完一盒(14包), 飲用期間無唔舒服/不良既反應, 感覺良好.

我覺得飲左半盒到會明顯覺得無咁水腫, 可能排出多餘水份,
期間做運動(多數都係扭呼拉圈, 有時就會落街放狗慢行).
飲食方面無咩特別改變, 我覺得飲左Topslim之後, 有助減低食慾,
胃口無咁大, 食野都少左, 而且都減左3磅到, 條腰瘦左2寸, 好開心.
我都會再同朋友夾份買Topslim黎飲, 再試多盒先A_A

首頁

尾頁

跳至