潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

sip594 發表於 21-8-27 10:18
我昨日都買咗黑配玫瑰金色,好靚靚啊!

邊間買呀? 只係walkin問? 我成日見沒掛出來, 我都冇問sa

◕順其自然啦~♥ ◕

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

小吉媽媽 發表於 21-8-27 14:10
剛剛見到官網有KELLY BELT呀,咩色咩扣都有,快去望望啦!

我見網有, 但只想店出咋, 我有其他H皮帶, 只係想要多條kelly NOIR+RGHW belt咋

◕順其自然啦~♥ ◕

翡翠宮

Miyazaki 發表於 21-8-27 13:58
而家Kelly belt都係hot item成日斷貨,唔會放出嚟,大熱色SA間都要搶呀,如果walk in一定要問下SA碰吓運氣 ...

明白了, 就因為我佛系唔急既, 反正萬年款, 只是想多一條kelly belt用下咋, 我有其他h belt,是sa留的因為color是季節色

◕順其自然啦~♥ ◕

翡翠宮

小吉媽媽 發表於 21-8-27 14:21
明白,甘就真係要搵SA幫手留貨了,我行甘多次鋪都未見過掛出黎,幾個月前同SA講話想要,佢攞左條鱷魚皮出黎 ...

想買kelly belt原因, 我穿連身裙用h belt 75會鬆, 低腰另一條80粗belt還ok, 所以先想佛系買kelly belt因隨意調節..... 好迷, 要穿上身先知道效果

◕順其自然啦~♥ ◕

首頁

尾頁

跳至