懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:EDD:+5+Feb唔知有冇JM好似我咁咁早知呢?+睇

原帖由 Qoolalala 於 13-06-10 發表
EDD: 5 Feb

唔知有冇JM好似我咁咁早知呢?
威院都排得好快,有信快快排期,好多檢查都排到期。當然高0檢查項目就可能多d,例如:結構,因資源問題未必人人有得照。

大宅

引用:EDD:+5+Feb唔知有冇JM好似我咁咁早知呢?+睇

原帖由 Qoolalala 於 13-06-10 發表
EDD: 5 Feb

唔知有冇JM好似我咁咁早知呢?
EDD : 16Feb
剛4weeks,應該排威院,但有好多朋友都覺瑪麗好d,可能到時再轉。

大宅

回覆:ek1022 的帖子

M就5月12日,cycle 26-28,D26綠d+棒棒有淺線

大宅

引用:回覆+chichi_yuen+的帖子thx,+我已經七月尾

原帖由 lazynovem 於 13-06-18 發表
回覆 chichi_yuen 的帖子

thx, 我已經七月尾BOOK左張國良了, 亦都FAX左資料去QE等排期.之前因為流啡所以急 ...
我上個月Book Dr.張最快個期係10月31日,睇怕都要揀個個Dr.個時都五個月了mouth:

大宅

引用:Quote:原帖由+TeresaTsui118+於+13-06-10+

原帖由 秘密蕃茄 於 13-07-02 發表
hi, 我edc 都係2月16
大家一齊努力加油!
我喺PMH 。
Hello加油努力最終排了瑪麗,1/8第一次贊育產檢

大宅

引用:EDC+2月22日,排左贊育,有冇人知贊育排唐

原帖由 milly.lee 於 13-07-09 發表
EDC 2月22日,排左贊育,有冇人知贊育排唐氏耐唔耐嫁??
都快。EDD: 14Feb 排到1Aug做Oscar。用電話booking唔使親身去排

大宅

引用:回覆+TeresaTsui118+的帖子Hi,+我都係排咗

原帖由 Redbean_Icy 於 13-07-10 發表
回覆 TeresaTsui118 的帖子

Hi, 我都係排咗瑪麗呀, 14/8第一次贊育做產檢
恭喜恭喜

首頁

尾頁

跳至