自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

https://hk.mobi.yahoo.com/celebrity/17歲初戀過中秋節-麥明詩-打足-晚茄輪-115127106.html

初初10A選港姐我都支持佢當選,就算佢唔夠靚,都希望佢超班學歷可以提升香港小姐形象同帶來正面影響俾細路女,點知...佢嘅言行都幾市井,一個十七歲同男仔kiss 足一晚

可能我太保守...

仲有馮盈盈,幾靚女,但言行舉止又係市井。

點解無好似郭譪明學歷高談吐又大方靚女選港姐?

JD930    發表於 18-9-27 14:00

公爵府

chocolatebean 發表於 18-9-27 13:20
回覆 OKC 的帖子

佢想出位之麻, 你唔係信下話?

真又好假又好,但從一個香港小姐講出來,我覺得麻麻咯

公爵府

youhello507 發表於 18-9-27 13:43
識男仔有咩問題?kiss 唔正常嗎?

話之佢中秋個晚失埋身....只不過佢講嘅嘢、談吐有失港姐身份。

公爵府

peru 發表於 18-9-27 14:45
即係縱使你日日做愛, 都唔使公開講嘅

就係咯

公爵府

tredd 發表於 18-9-27 21:12
年輕人打個車輪當然冇問題啦,但佢點講先?佢係話kiss足一晚,定話打足一晚茄輪?如果公開喺電視節目茄輪前 ...

我無睇那個節目,根據報導:

麥明詩(Louisa)及馮盈盈兩位港姐冠軍在節目《#後生仔傾吓偈》以敢言見稱,經常有爆炸性話題,日前她們以中秋節為主題,Louisa自爆17歲情史,透露過了激情一夜:「記得初戀時第一個比較浪漫嘅節日就係中秋節,去咗公園點蠟燭,但最後成晚都係打茄輪!」拍檔盈盈食住月餅淡然附和:「好正常啫!」Louisa自爆媽咪亦知情,更問她是否要再打扮一下,又笑說:「我記得錫到好多人睥我哋!

公爵府

cattz288 發表於 18-9-27 20:58
kiss 1啖同1晚總有分別下話

首頁

尾頁

跳至