想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:stephanie112400 的帖子

我last m 係11/4,係16/5check到有!28/5,4/6,11/6都照過!但最終係空心胎,醫生話有機會係5weeks 幾時已經停止成長!我最後係13/6 做左手術啦!而家調理緊,準備7月再開工!雖然係好難接受,但盡快決定啦!遲左對自己身體唔好架!我果次醫生都有幫我驗血!但唔樂觀呀!所以即刻book 左第二日做手術啦!休息左4日就返工!冇咩時間比自己想太多!寧願早少少調理返個身體,迎接第二個bb!加油啦!

男爵府

引用:我記得你系之前話無害喜果個jm,其實我都已

原帖由 stephanie112400 於 12-06-23 發表
我記得你系之前話無害喜果個jm,其實我都已經打定輸數,但系我無出血,無肚痛,所以醫生叫我驗血

...
唔一定架!胎囊有長大都會令媽媽作嘔架!我都有作嘔,冇出血冇肚痛!但有流啡囉!不要想太多啦!

男爵府

引用:Quote:原帖由+tiggermama13+於+12-06-23+發

原帖由 stephanie112400 於 12-06-23 發表
介唔介意講下果時系醫生幫你book做手術定自己book?
我係c+到做!c+醫生幫我book 架!有些醫生就叫食藥/塞藥等佢自然排出啦!手術過程只需15分鐘!全身麻醉!

男爵府

引用:Quote:原帖由+tiggermama13+於+12-06-23+發

咁你揀左做邊樣?收費幾多?
C+,因為唔想再等啦!出院埋單一萬多dd! 醫生suggest 我做,不過食藥/塞藥就辛苦d,但做手術就好似傷d! 你醫生suggest 你點做?

男爵府

回覆:stephanie112400 的帖子

要問清楚醫生,因為有jm話食藥排唔清最終都係要做手術!所以問清楚醫生!另外食藥排出時間幾耐!不過醫生會建議你架!

男爵府

引用:Quote:原帖由+qqlun+於+12-06-23+發表你抽

Lmp10wk,但胎得6wk,相差4wk咁多,我諗好難有奇蹟
不要諗太多啦!影響心情嘛!

男爵府

引用:Quote:原帖由+stephanie112400+於+12-06-23

原帖由 Heiko 於 12-06-23 發表
你如果真係小x , 去我地另外一個post , 送舊迎新,接蛇B 啦!好多姊妹一齊支持大家架!

...
係呀!大家一齊差唔多時間有,又差路多時間小x,!將來都會係差唔多時間再!加油加油!大家支持大家!撐住啦

男爵府

引用:Quote:原帖由+stephanie112400+於+12-06-25

原帖由 qqlun 於 12-06-25 發表
証實空心胎等做手術
即時做?留院?

男爵府

qqlun 發表於 12-6-25 20:15
BB已經第二次離開我今次我心情好低落
你上次是因為點解而小x呀??? 休息多d...睇中醫...食清淡既野....保持心境開朗呀...

首頁

尾頁

跳至