單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

你仲年輕呀, 生唔生真的是一念天堂, 一念地獄.

不過一定唔好想住生了個BB出來, 就可以套住這個男人, 你現在已經睇清楚佢個真面目了, 生唔生應該以自己最大的福利方向去思考

我想問, 他的女友知道之後, 有什麼反應?
子非魚 焉知魚之樂

大宅

畀面勳章

sorry, 你仲幻想個BB生出來佢會照顧你兩母子?

他理你由事可, 一個唔該, 斷水斷糧, 我問你點算? 到時哭都無謂啦.

而且, 有沒有必要為這樣的CHEAP男生個B出來拖你一生一世?

所以, 你是有意向當小三? 有無站在他女友的角度想一想, 佢其實也很可憐. 我就覺得, 當為自己, 也為這個可憐的女人, 找佢出來說清楚比佢知道佢條仔有幾CHEAP吧.

你太年輕了, 感情很化學的, 沒你想像的完美.

你今天的決定, 足夠影響你一世一生. 保重. 無得生好過你悔恨終生. 要學懂好好保護自己吧

文仔媽  絕對贊成!  發表於 11-10-27 00:02
子非魚 焉知魚之樂

大宅

畀面勳章

看到你的回復, 就感到你心智都未成熟

這個男人, 送比你都唔洗恨吧, 點解你仲可以說你2母子都唔夠佢一個女人爭? 個女人, 是無辜的, 也是可憐人, 佢可能一世一生都要被個男人握, 但是你有機會走出來, 仲中個頭埋去, 就是自己找來的了.

你現在是在決定你的人生, 唔好再為了好勝, 唔好再為了一時之氣, 更加唔好應為個BB是你的籌碼. 你往這方向去思考吧.

我不否認你是可憐人, 因為你單純的信任了個男人, 以為人家會負責任, 但是現在個男人真面目都出現了, 唔應你醒一醒, 唔好再留在拍拖時的溫馨片段吧.

子非魚 焉知魚之樂

大宅

畀面勳章

他的標題已經有問題, 這個世界, 還會有強迫當亞二這回事嗎?

點算...... 很清楚了吧, 佢只是想個男人放棄廿年的女友娶佢.

佢大肚, 也應該是故意不設防, 打算大肚了就順理成章要男人同佢結婚, 點知風回路轉, 現在才殺出個正印出來。

事到如今, 樓主真的會為個BB負責任才好生出來, 無謂生不養, 令到這個世界上多了一個孤兒

如果你仲幻想個B生了出來, 那些老人家會讓你入宮, sorry, 女人多的是, 個男人隨時可以找其他人生仔.

而且, 你們一直交往的日子, 他都只是一直在騙你的感情加上床, 女人, 醒一醒吧!

子非魚 焉知魚之樂

大宅

畀面勳章

回覆 vivi214 的帖子

歧視 -因為你歧視自己, 才感覺人家在歧視你
子非魚 焉知魚之樂

首頁

尾頁

跳至