親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一行四人,原本諗住book迪士尼樂園酒店一般景觀房,職員介紹國賓廳,話價錢貴少少(我有折扣:lol: ),但房就大D,同埋包埋早餐。
唔知有冇人試過?
間房係唔係面海有露台?
早餐係lounge 食,唔會有米奇影相(我地ok),但唔知食物和環境如何? 選擇會不會很少?

仲想問住宿是不是要登記晒所有人名? 住宿和二日優惠門票可不可以不同人?

唔該各位先。

子爵府

唔該Oscar!

請問住宿時是不是要登記晒所有人名?
sales一路要我俾晒所有人名.
不是一人check in 就行了嗎?
二日優惠門票要跟住宿人名嗎?

子爵府

啱啱打去confirm booking,喺电話度又喺要我俾哂人名登記?-( ,我沒給,都未定邊幾個住!
問咗,住宿和二日優惠門票可以不同人。 但唔知同一張門票第一日和第二日不同人用得唔得?电話度唔好意思問,好似想攞盡著數咁(事實上係,嘻嘻! )

子爵府

嘩!
嚴格到好似過海關咁?!

book個房沒咁大,
應該都係一房一廁,
同埋唔保證海景.
網上價3千多d, 但折咗就便宜好多.
乜嘢要留意or帶的?
我哋有老人家,考慮租輪椅.

子爵府

原文章由 htidemama 於 07-10-3 02:18 發表
咁可唔可以3大1細(14mos)入住,好想同daddy,mommy & bb去,但要book兩間房太貴了。

如果可以兩日唔同人仲好,我諗daddy,mommy唔會玩到兩日。

仲有suppose宜家book係一房送兩張兩日ticket,total4張,ticket上有冇註明使用日 ...

Htidemama,
一房可以住4個人. 我老公須要做"柴可夫斯基"送我哋去,佢不會入園玩,但就會留在酒店享用d設施,或者你老公都可以考慮吓?

子爵府

阿早,

我當兩日ticket可以有四張wor, 4個人住嘛!

你的行程安排都好好wor! 我頭痛緊晚餐安排, 我去嗰日鬼魅巡遊19:30開始, 煙花21:00開始,睇完番酒店都好夜了. 係囉! 係酒店睇睇到煙花架?

揸車是不是直接揸去酒店度泊就可以了?

首頁

尾頁

跳至