自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

lemonma0921 發表於 22-3-1 23:07
因為疫情嚴重。。出街會帶兩個口罩。
著有帽既褸隨便著。。出街帶住唔好污糟頭髮。。其實覺得自己好污wer.. ...

我呢排落街都好烏ware, 著tee牛,風褸,帶cap帽,仲要近呢幾次出街都係同一套 (當然一回家即洗,下次出街再著,未試過連續兩日有得出,所以係乾得切
如果我返工我都會著靚d, 但而家只能極速買完野要回家,所以算了
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

Abull 發表於 22-3-1 23:24
我都係呀,件褸著左好鬼耐,因費時又換個件,成日著最方便洗個啲衫褲,袋已很耐沒有換其他的款,wallet已 ...

你係今次爆先係咁定之前都係?
我一月都仲係好有心機扮靚,日日返工好開心,諗著咩衫襯埋口罩色,二月一爆,工都無得返,一星期落一次街買野,灰到震!而家好d,諗通左,總有一日完嘅呢壇野,唔開心都無用,咪盡量做d令自己開心嘅野

珍珠宮

大臭臭 發表於 22-3-1 23:19
自問好貪靚十分注重儀表行頭,呢幾年真係諗唔到自己出街可以烏wer到一個點,成個乞衣婆咁
...

同你一樣!
冇觀眾都係一個原因
之前返工咁多同事 你係會有心機扮靚嘅
而家只係去超市同街市 算把啦…

首頁

尾頁

跳至