自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

大笨鐘 發表於 18-7-23 14:58
iPhone 5 都停咗產,無論用咩機,想 keep 返速度就要換機,android 換機更密!

極同意
我係 ip5 —> note 2 —> note 4 —> ip8
無論邊部都係兩年倒就要換,如果唔係會用到著火
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

jy0022 發表於 18-7-24 09:49
我係ip 3gs->note1->note3->ip 7

哈哈 同我個flow一樣 但全部早我兩代
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

ricky0223 發表於 18-7-24 11:42
我用過iPhone 之後轉用三叔s7,一開始轉覺得好正,易上手,可以換電,多功能,買野方便,用左一年左右,兩 ...

係,一開始用三叔公係會覺得所有野 friendly左,好好用咁,但用耐左就唔係果回事,我連新機都間唔時會窒!唔得順暢,d野又唔得靚,果個年代d apps 同 game又少過 ios....
所以結論係,會後悔的,最終都係返返去 艾瘋

首頁

尾頁

跳至