自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

回覆樓主:

中國人,強國人,大陸人,~~香港有啲人好得意,點樣唔鐘意都好,日日都要掛住係口邊

水晶宮

bebrave 發表於 18-12-27 18:44
鬼佬歧視中國人,日本人最憎中國人,韓國人討厭中國人,印尼,越南,菲律賓最排華.....咁有咩地方會鐘意中 ...

唔明點解一少撮人可以代表晒 鬼佬,日本人,韓國人乜人乜人........

總之又被代表

水晶宮

kwan251 發表於 18-12-27 21:30
我上youtube 睇,有幾個鬼佬去左中國,都喜歡中國,包括德國娶左上海女仔,德國人好喜歡中國遊,佢地 普通 ...

係呀youtube大把,外國人住中國喜歡中國,喜歡中國文化,來中國旅遊,不過有啲人唔睇咪當冇啲咁嘅事囉,跟住自己唔知有咩資格走去代表晒外國人講野,不過冇所謂,因為唔會有正常人信

水晶宮

BGCOME08 發表於 18-12-27 21:54
D人咪就係冇回鄉證,廿幾三十年都冇上過大6睇吓大6而家係乜環境,就睇住毒果隔住個芒黎數臭自己民族囉。冇 ...

啲人係香港鬧好喇出到外地,啲外國人見到香港人鬧大陸人......

咪等如,鬼佬A鬧鬼佬B做「死鬼佬」,亞差A鬧亞差B做「死人摩羅差」一樣,自己以為好勁,但比人笑緊都唔知

水晶宮

Protea 發表於 18-12-27 23:03
我剛剛係微博見朱婷上載一個視頻「我和我的祖國」, 其實真係覺得驕傲, 香港人可以唔當自己係中國人可以唔 ...

朱婷 我偶像,世界最高身價排球員,佢仲用好多錢幫鄉下建路起學校,佢妹妹(11歲)都接受緊排球訓練,妹妹話:希望將來入國家隊為國家出一份力

冇國家歡念嘅人鬼會明咩

Protea    發表於 18-12-28 00:04

首頁

尾頁

跳至