自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我早兩年係渣打又超勁煩。
你去永隆吖。唔使住址證明, 上網預約咗時間先去開,40分鐘之內包你走得
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bbshop_bb 發表於 18-8-3 19:00
我都試過渣打。
我開的係投資户口,個職員要跟住張責任條款讀。
張責任條款仲係成版紙咁多。。。

我係渣打都係開理財戶口係好耐。 最慘職員影我的文件嘅時候,有另外一位職員去sell其他產品……

寶石宮

Poyau 發表於 18-8-3 22:55
坐係分行啲捕蜆A準?

唔係好明你問乜嘢??你問多一次吖

寶石宮

Poyau 發表於 18-8-3 23:11
渣打有保誠agent坐分行招攬生意

明白曬
個職員話唔好浪費影印嘅時間,叫個同事介紹一下產品。我話唔使啦,跟住佢話聽下冇壞。我話我好頭痛,唔好煩住。我叫佢唔好講
我當日真係頭痛,我唔知佢想講咩呀? 應該唔係保險,可能係其他幾年嗰啲儲蓄計劃掛

寶石宮

Poyau 發表於 18-8-3 23:36
幾年嗰啲儲蓄計劃好可能有保險成份
Sell嗰個可能係A準 要小心
有人投訴陳述有誤 銀行話與銀行無關

放心。我而家好少去,定期嗰啲息又唔高。
同埋我開戶口發生咗小插曲,我見好耐都未批信用卡嗰啲……
我問佢,佢話我未齊文件。其實佢整唔見咗我張身份證副本,所以我好少用呢間銀行嘅服務

首頁

尾頁

跳至