自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BK_LK 發表於 18-12-19 22:03

我有機會聖誕節都要返添

Poyau    發表於 18-12-19 23:41
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BK_LK 發表於 18-12-19 22:18
嘩!你做零售業?希望你之後可補返假或補錢

唔係。
不過有急嘅嘢,要快啲趕住做
唔駛唔開心,有我陪你

寶石宮

BK_LK 發表於 18-12-20 19:59
好多返六日工果啲冬至應該可以早放。
我呢啲中、西混集嘅公司,攞咗中西文化中不利打工仔嘅特色,所以全部 ...

我冬至同聖誕嗰兩日都要返呀

寶石宮

rachel_ching 發表於 18-12-20 20:31
我都係呀

為大家有返工賺錢嘅能力飲杯

寶石宮

BK_LK 發表於 18-12-20 23:31
唯有咁樣鼓勵自己、同自己打氣

事實改變唔到,改變心態會過得開心啲

首頁

尾頁

跳至