自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

biancaho7 發表於 19-2-12 22:04
係咪因為仲係新正頭

散買粟米係貴啲。
我買12蚊/10蚊一份嗰啲
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

biancaho7 發表於 19-2-12 22:30
檔檔都係散賣
有d賣 $12/條

嘩……
好搶錢
星期三去吉之島買吖!
粟米 四個半一條、紅蘿蔔三蚊一條、蕃茄六蚊三個

寶石宮

biancaho7 發表於 19-2-12 22:33
好平喎

係抵, 粟米細少少,不過都好甜。 有機會星期三留意下,好多特價嘢

寶石宮

meek 發表於 19-2-13 07:31

請問邊間吉之島 點解我次次去吉之島想買粟米都只得 ...

係!?
係太古Aeon。 不過有時每星期三特價物品未必一樣,上兩星期就肯定係我樓上講粟米、蕃、茄紅蘿蔔嘅價錢

首頁

尾頁

跳至