使用意見

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jessiemom 發表於 19-2-21 20:03
請問大家個版面係咪變成測試版?

唔係.
揀咗部分國民用測試版.

tsung    發表於 19-2-21 21:22
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jessiemom 發表於 19-2-21 20:17
乜我咁好彩。
睇得好辛苦,唔鐘意

好似抽咗好多,通常都係用電腦網頁版嗰啲。你有意見,可以去試用意見提出,睇下有咩改善

寶石宮

jessiemom 發表於 19-2-22 10:34
我用手機都抽中,十三么又唔見我食得出。天啊,還我原来版面

唔係喎!
睇你係上網頁版的

我祝你今晚天糊、地糊一齊中

寶石宮

貪圖安逸 發表於 19-2-22 11:19
超唔掂,我想揾呢個帖反應意都唔知去邊度揾

你撳去使用意見啦
下面有個紅色highlight嗰度可以講。畀多啲意見先可以改得好啲

首頁

尾頁

跳至