自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

v.boring 發表於 19-2-22 21:44
今日見到個棋袍校服入時鐘, 乜宜家d 女仔咁大胆?

吓……
係咪制服誘惑咋!?
呢度之前都有人買過,想買校服

kiki530    發表於 19-2-23 08:37
facialchung    發表於 19-2-22 23:27
nyfng    發表於 19-2-22 22:38
Poyau    發表於 19-2-22 22:09
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 19-2-22 22:11
似之前幼師私影單嘢咁 身份係重點

咁爆

寶石宮

Poyau 發表於 19-2-22 22:16
《對幼稚園老師兼職私影有咩諗法...》

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20853 ...

……'

寶石宮

Poyau 發表於 19-2-22 22:41
個帖定幼師

如果唔係真的學生,更加唔好著住人哋套校服

寶石宮

hellohellojenny 發表於 19-2-23 21:48
我都在二手市場見過人話徵校裙,仲話咩校裙咩size都收,我覺得好奇怪
...

好耐之前。我諗有一年前,公海有人問係邊度買校服,係開party用。跟住好多人鬧佢。 話不如淘寶買啲偽校服, 好過著住人哋同校服唔知做啲乜嘢

首頁

尾頁

跳至