家庭理財

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pan 發表於 24-4-10 04:59
早排見到有人喺度討論過呢個話題,不過衣加又搵唔番嗰個post。

我都想講
直情係內容完全一樣
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pan 發表於 24-4-11 05:39
請問你記唔記得舊嗰個post喺唔喺同一位樓主出嘅?

check過這樓主2次舊post ,唔係

寶石宮

pan 發表於 24-4-12 05:06
好奇怪,兩個唔同嘅樓主有相同嘅遭遇,同樣喺自己同老公加咗人工、閒錢多咗(每個月可以儲七千至八千)、 ...

係喎

寶石宮

pan 發表於 24-4-13 05:21
咁即喺話呢個post唔喺樓主自己本身嘅遭遇,樓主只不過喺將其他人嘅舊post照抄一次,不過嗰個舊post衣家搵 ...

唔知點解舊post唔見左
可能有人搭棚掛

寶石宮

DorothyTsang 發表於 24-4-13 22:23
因為已經有好多股票蟹貨,所以有錢只會用來做定期。積少成多。

上星期有一兩日升
我走左啲
然後再做定期

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊