自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

Jessy 發表於 17-6-4 18:21
上次個囡在JUSCO試MOONROCK很重又唔貼背, LEGO好好多

我見moonrock 有多段調校 以為夠貼背添。

侯爵府

笑得好勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛

Jessy 發表於 18-3-9 23:41
開學後收到風好多人呢個牌子的書包越揹越低, 原來背帶個扣做得唔好, 一路揹一路跌到落PATPAT. 好似話拎個 ...

但Lego個手抽 我見有人用半年後就開始霉

侯爵府

Jessy 發表於 18-3-10 23:10
可能o個位家長常用手抽, 我好少用手抽因太重了, 我都係上膊多, 我個手抽就仲好新淨.

你小朋友高唔高? 不如 ...

佢大件但細粒,seven 唔考慮了怕大。Moonrock 20L又怕用唔耐,22L又會太大⋯⋯

侯爵府

Jessy 發表於 18-3-10 23:29
大件都可以諗諗佢喎!! 有幾高? 真係好好用包你唔後悔.

得110cm

侯爵府

Jessy 發表於 18-3-11 23:14
110又真係用唔到SEVEN.

我見d款仲好靚添 又有Avengers

侯爵府

Jessy 發表於 18-3-12 23:47
等到125-130CM就可以用了, 等多兩年啦!!

係呀 問過都話130高左右用最理想,希望快點達標。我仔見到書包張相已流口水(emoji)

首頁

尾頁

跳至