自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

snkkpy 發表於 17-7-23 16:42
以前批過4次命, 講你以前曾經發生過的事和性格等都非常準, 至於講到將來都話你會好有錢兼富貴呀, 有大運呀, ...

無個準、講以前既野就叻、將來既真係無個師傅準。如果呢套行得通、就吾會個個師傅算出既都吾同。我覺得係姓格改變名運多,我八字一d都吾靚、但順風順水乜都有、朋友好多係因為我珍惜返黎、如友情、而家好多真心朋友;學業事業無個講我有乜成就,但我又U又master份工又好又舒適,奇怪係無個算到我出國生活及留學過,而呢條路係我自己揀的。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

fsforth 發表於 17-8-22 12:38
八字睇人性格和人生起伏係準嘅,可能是師傅定錯用神,或者你交待的出生時辰係錯既。
...

我睇過無過準、講以前既野就準凖地。想問下出過國住十年八年的話會係八字睇到嗎?連呢d都無個講到既
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

cinda72. 發表於 17-8-22 13:43
其實批唔難,表達先係最難,
一個已經充滿負能量既人,睇出佢黎緊會繼續走下坡,可以點講呢?
...

之後重會有好運既時候?叫佢留意邊幾年走運?

侯爵府

cinda72. 發表於 17-8-22 14:06
唔一定有架喎,冇保證黑完就行運

咁慘...

侯爵府

cinda72. 發表於 17-8-22 15:12
性格決定命運,
運如此唔代表一定,
但改運必須改變性格,習慣,

我都覺得性格可改變命運,近呢一年我為左一件事刻意改變、呢排竟然有非常好既收成、好surprise , 係同我之前算命既結果吾同,希望以後都係咁

侯爵府

kaman813 發表於 17-8-22 20:48
所謂師傅,全部都係自圓其說

曾經有一年去睇、未結婚但話以你係古代條命計你已經係幾年前結左婚

首頁

尾頁

跳至