親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 cathy_ng719 的帖子

Day 3:
am 酒店早餐 & check out & 寄存行李 >
12 - 5pm Universal Studios, snack time inside USS >
5 - 7pm 行去USS 隔離嘅SEA 海洋館
7:45pm Gardens by the bay 睇 super tree lighting show
8:30pm dinner @Satay by the bay
10:30pm 返酒店取回行李去機場返香港
全日Point to point by uber

<-- 你地都好厲害, 有老有小, 一日都chur 咁多行程. 2個小時可以玩得晒 SEA 海洋館?
另外, 你地係咪冇入去Gardens by the bay 行? 7:45 ~8:30, 咁短長時間, 夠唔夠?

大宅

另外, 我請問LUGE 2歲到B 可以玩嗎? 係咪一定要先坐吊車上山才可以玩, 怕小朋友坐唔穏陣

大宅

回覆 kk80400 的帖子

我未SEND這呢類信比酒店, 可唔可以比個SAMPLE黎參考下呢??

PM都可以呀~ THX

我想都想睇下個sample, 因為咁arm 我B 第一次去旅行, 又果幾日係結婚紀念日, 都想book 相連房, 不過原來打算book Fetsive + Carlton City , 近City Hall or China Town 方便D

大宅

回覆 kk80400 的帖子

Thanks, 原來已經posted

大宅

謝謝你, 咁真係我預得太多time 俾佢, 我差唔多預成日係佢做主打景點 tim:

Day 3 : 環球片場 + 沙灘 --> 夜出返CityHall or others 食晚飯

首頁

尾頁

跳至