媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 2002年2月BB會(Part II)

嘩, 酒樓邊有咁多位泊咁多架車呀! (BB車:lol::lol:)
Jasmin :-D

別墅

Bebe> 咁你老公打唔打Tennis?

別墅

bebe> 唔怕,唔怕,可能係你老公幫我老公執波呢! :lol::lol: 咁我訂三點啦,好唔好 ?

大頭蝦> 我去呀, 你係唔係掛住我呀?

別墅

Machoma> 我tomorrow會去維景club house呀, 可以訂埋桌球&Tennis, 係唔係訂三點呀?

veevee> 你老公玩唔玩Tennis呀?

大頭蝦> 我真係好掛住你.........個蝦仔呀!:lol::lol:

我離開維景之後有節目, 要趕下場同daddy食dinner, father's day嗎!:-P

別墅

(1) BEBE ~ 2位
(2) MACHOMA ~ 2 位 (二期會所入口)
(3) 黃子 ~ 1 位
(4) tiffany ~ 2 位
(5) 大頭蝦 ~ 2 位
(6) JASMIN ~ 2 位 (二期會所入口)
(7) veevee ~ 2 位

訂了桌球&Tennis啦,三點呀!

別墅

星期日唔好落雨了, 唔該!

別墅

哎呀,我亞B發燒呀! :-x
我初時仲以為佢發燒係打針後既反應, 同佢睇醫生,醫生話佢右邊middle ear 紅了, 我都唔敢肯定係咪同亞B沖涼後, 耳仔入左水, 佢又扭計又冇胃口, 幾心痛呀!

別墅

Tiffany> Oh really? Thanks for your information.

Machoma> Thanks for asking, BB feels much better now.

別墅

個個都話上 playgroup, 究竟有咩好處? 小朋友上playgroup時有咩做架?

別墅

大頭蝦> 係呀, 我都覺得蝦仔好獨立, 可以自己玩! 我BB always 要人陪佢玩, very tired 呀!

黃子> 我都可以教BB唱歌仔啦 !:lol::lol:但如果可以令BB合群 d都好! :-P

別墅

我BB都識講黑mum mum! :lol:

別墅

Bebe> 瑤瑤張性感泳照好索喎!:lol::lol:

別墅

Bebe> 咁我post左我BB張先! :lol:

別墅

大頭蝦, Peggy> 我BB早個月都係成日打佢老豆, ,宜家冇再打人了!

別墅

Peggy> $3千幾? 柏圖係唔係讀國際班or讀普通幼兒班?

別墅

大頭蝦 寫道:
邊位媽咪有興趣參加 GATHERING 的話, 就 VOTE 啦 ! 形式同埋日期呀, 看下面啦 !

TYPE OF GATHERING :
(A) OCEAN PARK ~ 十月 / 十一月
(B) HALLOWEEN PARTY ~ 十月尾
(C) 普通 GATHERING ~ ANYTIME
(D) 三樣都有興趣

VOTE LIST :
(1) 大頭蝦 ~ A + B
(2) 維他 ~ D
(3) Machoma ~ D
(4) Jasmin ~ A + B

別墅

大頭蝦> 你話十月尾/十一月呀ma!

別墅

Poonsline> 係呀,9月中生啦 ! 我重左35磅, 訓醒一起身條腰勁痛呢!

別墅

我B仔7月病了2次(fever), 瘦左啦! 而家25lbs~

別墅

Machoma> "5oz奶飲一個鐘...以後, 每半oz咁飲" 辛苦你了!

大頭蝦> 可能BB頭仔壓住盆骨,訓覺想轉個位訓,條腰骨都勁痛,好難先轉到身! 係呢,蝦仔食多唔多? 我B仔唔係好肯食粥,要有多多玩具係Highchair玩,先肯食!

大碼BB媽媽> 多謝晒! 我諗我要2個enough啦!

首頁

尾頁

跳至