夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

昨天我老豆急性中風入左醫院,左腳有可能行唔到,今日我妹去醫院探我老豆,見到果二奶,佢同我妹講話會照顧我老豆,我妹仲見到我老豆主動拖住個女人隻手,其實我妹幾年前已經係街見過佢地拖住手行,我當然亦知道,我同妹直到而家都冇同我媽講過老豆出面有第二個,驚我媽會傷心,但同時,我知道有人追我媽的,但我媽應該冇接受,我究竟應該點做好,我最憎第三者,但又怕媽傷心,好迷茫,求意見,謝謝!

別墅

引用:佢照顧你爸?即刻搬去同住?如果唔係同住點

原帖由 Deerpig 於 14-04-07 發表
佢照顧你爸?即刻搬去同住?如果唔係同住點照顧?你媽無去醫院?
我媽第一日有去醫院,第二日我妹去因我媽要返工,爸媽妹一起住的。

別墅

引用:你和妹妹幾多歳?如果已經成年,應該坦白和

原帖由 Isaacymom 於 14-04-07 發表
你和妹妹幾多歳?如果已經成年,應該坦白和你媽媽傾傾。她有否工作,生活開支要依賴你亞爸嗎?其實小三都咁 ...
其實我已經嫁左有小朋友了,我妹都已經廿幾歲,但估唔到既係,個二奶係的老豆公司同事,仲要我媽識得既。

別墅

回覆:發現我50幾歲爸爸有婚外情,我做女應該怎樣?

其實我媽都有做野的,生活開支如交租,家用,水電煤我老豆都每月有比,佢又唔係有好多錢剩,但點解仲要出面搵第二個?佢對我媽自我地由細到大都有咩唔滿意就用粗口鬧我媽,以前我地細個一家人行街佢唔會拖住我媽又唔拖我地,自己一個人行先,但我媽依然對佢好好,我地2姊妹都好錫媽咪,唔想佢傷心

別墅

引用:你和妹妹幾多歳?如果已經成年,應該坦白和

原帖由 Isaacymom 於 14-04-07 發表
你和妹妹幾多歳?如果已經成年,應該坦白和你媽媽傾傾。她有否工作,生活開支要依賴你亞爸嗎?其實小三都咁 ...
咁係咪我問媽是否知道他和我爸既關係?

PCCW2319  應該問你阿爸,唔係你阿媽。而個29夠膽係你地面前咁講,都好有可能你媽咪已經知道。  發表於 14-4-7 22:29

別墅

引用:你哋都知,你媽咪點會唔知。佢唔想面對,你

原帖由 anju 於 14-04-07 發表
你哋都知,你媽咪點會唔知。佢唔想面對,你哋何必問。好好孝順她吧!
其實我老豆晚晚都會返家訓的,但會一星期有幾日會夜返,佢話同同事食消夜,所以我唔知我媽真係知唔知。

別墅

回覆:ooxoo87 的帖子

明白,謝謝你

別墅

引用:我估你媽咪應該知。可能唔想面對,又好愛你

原帖由 小白2000 於 14-04-07 發表
我估你媽咪應該知。可能唔想面對,又好愛你爸爸,如我是你,會直接問爸爸,確實媽咪知道此事,再同媽咪講: ...
謝謝你

別墅

引用:+本帖最後由+poohbb_hk+於+14-4-7+23:34+編

原帖由 poohbb_hk 於 14-04-07 發表

呢啲野要做女開口問...
我都明呢個世界咩人都有,但估唔到會發生係自己身上

poohbb_hk  Be Strong!!  發表於 14-4-7 23:47

首頁

尾頁

跳至