美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

thank you~ 真係好, 又可以集中左, 大家可唔可以再分享下step 1 - step 4用咩product for 8100-

step 1: 暫時見到最多人用紅水
step 2: ?
step 3: ?
step 4: ?

男爵府

靚媽1208 發表於 12-6-25 16:13
請問邊度有8100水貨賣呀?
百X滙, 豐X全線無貨
但係點解唔見SIS講既n1000賣既 ...

N1000 香港未有得買嫁, 要買水貨,
8100 百X滙, 豐X全線無貨, 但千葉草仲有, 我打過去日立問, 佢地直接比貨千葉草,
所以佢地都係正貨, 我係千葉草買, 水貨就唔知喇, 我見YAHOO 拍賣都有,
但O 唔O K 唔知, 你可以再search 下~~

男爵府

引用:Quote:原帖由+RyanloMama+於+12-06-25+發表

原帖由 kam825 於 12-06-25 發表
點解m到唔用得既??
唔知呀,佢說明書講左好多種情況不能用

男爵府

kinlee 發表於 12-6-25 22:44
Oh...睇到我想買左番黎先,咁大住肚幫老公整又得唔得呢?

我覺得都唔得, 因為大肚唔用得, 你幫你老公要老公掂住你先通到, 所以唔得

男爵府

michelle_cc 發表於 12-6-25 21:43
請問餵緊人奶用唔用得?

我影張說明書比你睇, 你等等, 我要用手機先PO 到相, 佢列左好多情況, 不過無指明餵人奶

男爵府

回覆:HITACHI

說明書

男爵府

hi_ammonia 發表於 12-6-25 23:43
我重未搵到用邊隻棉好呀, 無印, 萬記, SELENA 三款次次做STEP 1 都冇試過有野睇 唔知係真係咁乾淨定 ...

我昨天試左第一次喇, STEP 1我都有野睇, 黃黃地, 我用IPSA 棉, 因為之前要夠數做會員,所以入左兩包, 平時我用資生堂, 我都係用紅水, 你會唔會平時無化妝? 我昨天只係BASE + 透明碎粉, 用左卸妝油+ 洗面之後先用, 你用HIGH 定LOW? 我用HIGH呀

我見其他SIS 都係用萬寧化妝棉咋喎

男爵府

catko_o 發表於 12-6-26 21:08
我買左都有3~4個月, 初初好鬼勤力架, 日日step3, 2~4日step1-3, 一星期一次step 4,
做左個幾月step1, 塊棉 ...

做咩機都要持之以恆嫁

男爵府

dadayip 發表於 12-6-27 12:19
昨晚在yahoo訂左部n1000, on the way取貨,希望晚點試用後有效果,hehe!

用完上來分享下,雖然我買左8100

男爵府

yaub2010 發表於 12-6-28 09:05
我都想知呀?

8100 , step 4 :

說明書係咁寫 -

"1. 將保濕面膜覆蓋在臉上或將平時用的乳液均勻地塗抹在臉上.
- 擦淨沾在手上的乳液
2. 按下電源開關
............................... (下刪其他) "

咁寫係咪即係2 種方法都得

男爵府

KooEE 發表於 12-6-28 10:43
買唔買水貨好呀, 我擒晚去沙田蘇x同百老x都無貨. 水貨又咁多問題, 大拿千幾蚊架! ...

我無買水貨, 因為怕佢壞, 我D 電器成日壞, 所以我費時煩........

男爵府

MINI朱古力B 發表於 12-6-28 14:03
睇完真系超想買r!等下出街睇下有冇得賣先!!近日有買到既jm可否pm me系邊買+$啊?萬分thx!!!!!

...

我起千草葉買, 1990 送DR WU 化妝水, 你唔肯定個間係咪正貨, 可以打去日立問, 我都打去日立問, 日立話直接比貨呢間, 所以我先去, 因為百老滙, 豐澤皆斷貨, 要訂貨...

男爵府

guan 發表於 12-6-28 11:54
我有問題ar..就係..呢部機說明話充一次電可以用10次.但我E家用佐N咁多次..都未再充過電..點睇需唔需要充電g ...

個店員話一開個燈係紅色即係要叉電, 因為我剛剛買既時候, 個時未叉電, 佢示範左一次比我睇

男爵府

小吱喳文迪 發表於 12-6-29 02:47
回覆 AFamily 的帖子

說明書講眼球同眼皮上唔用得,咁眼袋即係用得!

我避開左呀, 因為我眼有少少紋, 我怕拉一拉個紋仲明顯/多左, 同埋我8100 無冷卻功能, 都無得收眼袋

男爵府

allai 發表於 12-6-29 09:58
想請問下jm們~你地有無覺得每個step得5 mins好似唔多夠?
我尋晚試過~如果我慢慢用曬響成塊面+頸~有d位都未 ...

導入我反而有時未夠5 mins 就停, 因為有時好似好乾, 有時又覺得"look"左好多次, 塊面都仲濕, 又"look"過, 唔知係咪我動作太快呢?!

男爵府

引用:Hi,+岩岩買左N8100,+今日第一次用,+想問st

原帖由 cox 於 12-06-29 發表
Hi,

岩岩買左N8100, 今日第一次用,
Step 3有震,仲震得密過step 1,你叉左電未呀?

男爵府

引用:請問買之前試機,+要點試先知正常呀

原帖由 natzuki 於 12-06-29 發表
請問買之前試機, 要點試先知正常呀
起手都唔會震,因為未叉電,見到著燈就算

男爵府

引用:什麼是紅水? +

原帖由 yanyant97 於 12-07-03 發表
什麼是紅水?
Bioderma 紅色缷妝水

男爵府

靚媽1208 發表於 12-7-3 14:17
如果想用yellow cream...咁應該係幾時用

cream ? 無一個STEP 可以CREAM 喎, CREAM 會好難推喎

男爵府

靚媽1208 發表於 12-7-4 11:58
yellow cream唔係攞黎導入導出....
yellow cream係淡班...但係我唔知應該導入完先用定係點
因為yellow ...

哦, 你STEP 3 係用導入爽膚水, 咁應該STEP 3 之後用, 正如我D SERUM/NIGHT CREAM, 我都係放起STEP 3 後用

首頁

尾頁

跳至