潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

約咗尋日睇, 响ipad玩完一輪都拼唔啱!
一係太普通, rose gold有鑽又太貴
本身已有隻有鑽cap code, 又唔太喜歡H hour, 最終無訂到!
後來SA另外攞咗隻其他款, 叫Galop, 反而一帶愛上
因為我趕時間, SA留咗比我, 考慮中

珍珠宮

Akimoto2115 發表於 21-9-15 11:50
我自己本身都有 cape code , 應該諗住今次買埋 h hour 儲齊啲款,又玩過刻字,就唔再買錶

(老 ...

你老公太懂遊戲規則了
我自己麻麻地H Hour, 加上Cape Cod今次錶面無特別, 所以無訂到
其實自己對大size嘅Nantucket有興趣, 不過選擇太少, 所以一直都睇唔啱
反而尋日試咗Galop有意外驚喜. 但本身已有一隻藍色的Carre Cuir, 而隻Galop又係藍色
所以叫咗SA幫我check吓有無其他色

珍珠宮

Akimoto2115 發表於 21-9-15 17:07

我都好鍾意Carre Cuir

係呀!我果隻係鑽款,有D似bangle。Lizard皮錶帶加錶面,勁靚!就係因為佢,我愛上咗H的錶!

珍珠宮

Akimoto2115 發表於 21-9-15 17:07

我都好鍾意Carre Cuir

Galop我試咗上手,幾elegant!斯文款,啱我返工!
SA今日放假,所以我可以冷靜吓,諗清楚先!

珍珠宮

Akimoto2115 發表於 21-9-15 19:54
帶鑽令好多呀
JM good taste :iloveit ...

當時咁啱有隻現貨display咗出來,一見到不得了!著晒
我個SA自己就帶住無鑽果隻,一比較就唔駛諗,有鑽完勝

珍珠宮

TaboRelex 發表於 21-9-15 23:16
請問Nantucket 大size 有幾大呀? thanks

大size Nantucket試戴效果

wcpcelia    發表於 22-2-15 09:44

首頁

尾頁

跳至