自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

連登個邊而家咪鬧緊

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

s160656 發表於 21-8-9 16:26
真係,佢地點鬧?

你去連登個邊睇下就知,除咗呢單,又鬧佢地唔夠黃,又鬧佢地幫鄭州加油,又鬧佢地幫McDonald、匯豐賣廣告,好多鬧mirror同193嘅post,連姜濤寫首歌綽念朋友,都咒佢快d落去陪個fd

珍珠宮

milk67890 發表於 21-8-9 17:06
佢哋有廣告就接㗎啦,理鬼黃藍咩,博出鏡率同錢

根本好多藝人都唔理黃藍,佢地只係想有個平台表現自己,正如gigi同archie都報過造星,193都報過tvb,樂壇冇分黃藍,分黃藍嘅係觀眾。有時都覺得d藝人幾慘,佢地其實只係想發光發熱,展露才華,邊個平台對佢地嚟講都冇所謂

珍珠宮

cbeyond 發表於 21-8-9 18:34
原來想發光發熱, 就可以無禮貌到咁, 增知識了

我唔係剩係講佢地,亦唔係講緊呢件事。我係講緊viu同tvb所有藝人,因為觀眾分立場,而導致出現喺邊個台都被對面嘅人鬧,但其實藝人只係想表演,冇諗咁多嘢,因為咁而被鬧好無辜,包括聲夢。我只係突然有感而發,離咗題,所以可能因為咁令到你地以為我講緊mirror呢單嘢呢單嘢我只係食花生嘅觀眾一名

珍珠宮

karshing 發表於 21-8-9 20:28
連登仔都知道要有基本禮貌

之前林作話陳約臨因為係tvb人先俾人插,而家證明就算係viu嘅人,做錯一樣會被網民鬧

珍珠宮

cbeyond 發表於 21-8-10 09:28
想問, 作為粉絲的你, 你偶像行為是否無禮貌, 不尊重人?
粉絲覺唔覺得有問題呢?
你會唔會出聲講事實呢 ...

我唔係鏡粉囉點解你地覺得唔鬧佢地就係粉絲你應該冇見過我鬧任何藝人。我成日都講藝人嘅嘢何必上心,我鍾意去唔同嘅娛樂/電視post搭嘴,因為我成日睇娛樂新聞同電視,基本上好少藝人會令我討厭,就算陳約臨我都冇鬧過佢

珍珠宮

Elenalan 發表於 21-8-10 08:33
咁作為Fans點睇? 定係冇事就偶像有事就食花生?

咁你要問佢fans,我又唔係佢地fans唔鬧佢地就係fans?我只係不予置評,唔想牽涉喺粉絲們同觀眾們嘅爭拗中

珍珠宮

cbeyond 發表於 21-8-10 11:20
好似另外一位JM講, 我到今時今日先知JM你唔係鏡粉囉
認同個位JM講, 你講一大堆同呢個主題無關的 ...

因為我同另一位jm講開連登呢排係咁開post鬧佢地唔黃,甚至去到咀咒嘅地步,跟住咪有感而發覺得觀眾嘅政治立場令到班藝人好慘

珍珠宮

Elenalan 發表於 21-8-10 11:16
唔好意思,我而家先知你唔係粉絲,對呢個post關於mirror嘅行為不願置評,但又入來離題對藝人有感而發,雖 ...

本身我係回應緊樓主話連登都有鬧佢地,唔係冇人鬧,之後同另一位jm講開連登呢排係咁開post鬧佢地唔黃,甚至去到咀咒嘅地步,跟住咪有感而發覺得觀眾嘅政治立場令到班藝人好慘

首頁

尾頁

跳至