自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Rhapsody2 發表於 22-1-6 14:27
好明顯啦,淨係哩個post踩胡生嘅人,都知佢地嘅政治取向啦!黃台嗰套斷背山嘅誇張演技,就全世界最好囉,得 ...

講中我心聲!繼背真係好誇張,所謂族中無大將,所以tbb過去果兩個變咗神級。
上年,仲有一套唔記得乜,我以為播緊教育電視。係果種生硬同拍攝角度。

水晶宮

bikat 發表於 22-1-7 01:20
我係胡生粉絲!
衰神入面除咗喊戲做得好之外,仲有一場係嫲嫲第一次入院,個衰家姐叫佢自己出去住劏房嗰幕 ...

佢真係唔錯。
重新認識佢。

水晶宮

eggcarol 發表於 22-1-7 08:31
我都係!之前支持佢成家買飛去睇佢演唱會,佢唱現場好穩好正!希望D人唔好再「黑」佢
...

我唔係佢粉C.但而家幾欣賞佢。
有show 可否講我知,我都想去支持下。

水晶宮

winkdex 發表於 22-1-7 20:19
演唱會好似有part 2, 我睇左佢11月嘅演唱會超正,d人話佢係行走的CD 真係冇講錯,跳唱又唔喘氣,自彈自唱 ...

好呀!有call 我 等我去支持下

不過我身邊無人支持佢

水晶宮

nazcaline 發表於 22-1-6 09:34
我以前都唔信會咁,但自從十月初五播出後,明明佢越做越多人讚,但就一讚就會有d咁嘅po開出來,跟住就hk01 ...

好慶幸我屋企有個明白事理嘅細路。佢話咁啱兩套戲十月初五同北河,安排埋差唔多時間播,的確係會令到人地覺得佢套套表情一樣。但River哥一出,個得戚樣,無得話一樣啦!
不過佢都要再努力。因為小北河真好勁

水晶宮

naicha 發表於 22-1-8 11:33
啱啱search金宵2, 胡的造型又好唔同

首頁

尾頁

跳至