親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我知道去環球影城最好買快證玩,但每位未計入場費如只買4項遊戲快證都要成千元一位,一家四口買哂4位快證連入場票都要成4千幾蚊,好似貴咗啲,請問有無人試過兩大人唔買快證只買2小朋友用快證玩(12、17歲),咁樣買相對平少少,有無人試過呢?

侯爵府

豬仔霖媽媽 發表於 19-10-16 09:10
唔買快證,可以買VIP手環,可以提前15~60分鐘入場,一入場就沖去玩快證既Game,排隊連玩,10~15一隻Game, ...

呀,我又真係唔知喎,等我睇睇先。

侯爵府

bebeching 發表於 19-10-24 00:17
快證係咪最少選擇4個game?我兩個小朋友唔會玩機動遊戲

有3、4、7個game 嘅組合玩,你有小朋友唔玩就唔好買喇,因為係指定玩一啲Game 㗎。

侯爵府

豬仔霖媽媽 發表於 19-10-16 09:10
唔買快證,可以買VIP手環,可以提前15~60分鐘入場,一入場就沖去玩快證既Game,排隊連玩,10~15一隻Game, ...

想問買手環個套票可早15分鐘入場,但見有人話可早30-60分鐘入場,是否不一定可早30分鐘入,要上網睇下自己張飛可早幾多入嗎?

侯爵府

豬仔霖媽媽 發表於 19-10-24 18:27
係呀,佢係最少早15分鐘,但有機會可以再早多D(最早60分鐘),要上網睇幾點入場,比入場時間早15分鐘到VIP ...

明白,咁如果只有早15分鐘入場就不需要了,除非肯定可以早30-60分鐘入場就買得過。

侯爵府

豬仔霖媽媽 發表於 19-10-25 08:07
其實可以搏一搏,「VIP手環+入場券+阿倍野展望台入場券」既價錢都係比本身既入場券貴少少,我當時係諗,真 ...

你就好啦,但係咪要前一日上網才看到自己可早幾多入場?

侯爵府

豬仔霖媽媽 發表於 19-10-26 23:10
係呀,你去到阿倍野展望台出票後,佢會比個網址同密碼你,登入去睇就得,記得要提前一日去展望台出票:funn ...

Thx

首頁

尾頁

跳至