時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

真係好笑,一直收緊錢搞亂香港果d 人,話人地收錢打人

半斤同八兩既分別
50步笑50步,即係半斤取笑八兩

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sandylaw 發表於 19-7-25 08:24
拉登死左了

唔係喎,毒果佬仲生outout

翡翠宮

sandylaw 發表於 19-7-25 08:32
邊位領袖定性呀

有位領袖係同性我就知邊個,但唔知邊位領袖定性過喎

毒果真主

翡翠宮

roundread 發表於 19-7-25 08:29
元朗發生的事,屬於
(1) 無差別襲擊,完全針對平民
(2) 遇襲者完全沒有攻擊性,包括老弱婦孺

沙田係扶手電梯比人推落去果個警察,跟著10-20個暴徒圍毆,用腳踢比遮插,比遮打,佢一個人都比人圍毆至數分鐘
咁又嚴唔嚴查呢 ,穩民心呢?

翡翠宮

TingTing 發表於 19-7-25 08:33
係!話明有金主,毛婆、漢奸、三白眼無收錢!?……至奇

公開既秘密啦

翡翠宮

小肥兔 發表於 19-7-25 09:18
文宣, 係 泰國, 唔係秦國, 泰,秦,奏,呢幾個字係有差別,唔係無差別架
...

秦國滅左9世,仲有打手
見到標題都嚇左一跳
樓主玩得online games多,暴動當實戰war games

補充內容 (19-7-25 09:57):
拳手

翡翠宮

回覆樓主:

秦國拳手
連秦國人都睇唔過眼,穿越黎香港打埋一份

首頁

尾頁

跳至