自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pauline_c 發表於 24-1-8 10:48
有 d 阿媽唯恐天下不亂,對呀A 講阿 B,對呀B講呀C,對呀C講阿呀A … 只要是但一個信阿媽,就足以天下大亂 ...

我99先高招,佢係親戚面前講d 仔 新抱壞話,佢最偏心個女 縱到似大富人家 大小姐,坐係度等人服侍 10指不沾陽春水果隻(姑9外形+樣似沈肥肥 但係極少頭髮果隻 講野又大聲)……但又教c6 要照顧+錫家姐,尊敬大佬
最初入門 姑9講野態度語氣 真係大小姐feel (唔係愛回家果個):細佬攞對筷子比我! 唉!我想食乜乜…… (佢老公同c6 爭住幫佢)唉!口渴添 比杯水我……(佢老公同c6 又爭住做) 高8度 仲要 唔該都冇聲
佢d 親戚對我+c6黑口黑面, 因為佢地覺得我唔 係好似 果2個男人咁爭住服侍姑9,又覺得c6治我唔到 c6結婚後又唔肯同99住,佢d 親戚簡直當我地係仇人 /空氣

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mandy952 發表於 24-1-8 22:58
你阿爸偏心個好嘅都正常,但好多係偏心最廢嗰個,咁先最慘

99最偏心姑9+大伯,乜野最好都留返比佢2個
宜家99走左 大伯成日打電話搵c6 叫佢幫乜幫物,佢家姐更加唔使講

99應該好放心c6, 有個咁強勢撐起大半個家既新抱
大伯第一年返香港過年 大掃除,99叫c6返去幫手,佢應該諗住c6 會帶埋我返去,點知阿嫂又叫唔郁 個仔返去運吉 之後都冇叫c6返去幫手

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊