自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

happyeasy 發表於 22-3-19 15:21
多唔多人係無症狀,只因為每天需要快測先知道中招。其實我無做快測,都唔知自己係唔系真系無中過。

如果要 ...

我仔係冇病徵,係因為我中要佢地日日做快測先知中

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

happyeasy 發表於 22-3-19 15:34
請問你仔無病癥咁快測條綫會唔會好淺色?

唔係, 第1日線都係深色, 但佢就3日轉陰性

翡翠宮

happyeasy 發表於 22-3-19 15:40
咁佢可能身體好,無病癥

佢算係,一向都冇咩大病, 反而驚大仔中因為佢有哮喘, 但反而佢係冇中果個

翡翠宮

ernbe 發表於 22-3-19 15:49
有冇少少唔舒服?

完全冇

翡翠宮

RoseRose1980 發表於 22-3-19 16:00
你地有冇打針?好有第幾針?

全家打晒2針

翡翠宮

RoseRose1980 發表於 22-3-19 16:10
復必泰 or 4興

復必泰

首頁

尾頁

跳至