美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

好想食譚仔米線
但尋日偷食左2件KFC爆左quota,起碼後日先有得食

Btw,加油,忍口係好重要

大宅

nemrak 發表於 17-8-9 13:29
譚仔識揀唔算好肥架

我勁愛辣,食譚仔唔食辣我會死
我會嗌雞肉米線扣底大辣no腐皮
我決定轉頭就食
不過今日我只食 生果,菜同呢碗譚仔
計番800卡路里到。

大宅

回覆樓主

大宅

nemrak 發表於 17-8-9 22:21
睇到都流口水。但個湯真係好鬼油!

我早,午餐就食烚蛋,淥菜心,香蕉,蘋果,低糖豆漿,梳打餅呢d
晚餐就冇乜限制,當然份量唔會好多好熱氣好甜。
飯就算食都係2啖,主打食餸。前題係個日早午餐冇爆quota。我好鐘意食野,限太多會好辛苦,適當時放鬆下ok既。
但尋日就真係太over,除左平時既烚蛋,香蕉,菜外,仲食左唐記大饅頭,辣燒賣一串同KFC巴辣雞粒,雞翼

今日食埋譚仔,黎緊幾日要收斂下

大宅

nemrak 發表於 17-8-10 08:21
咁有時都要食下好西,先有繼續落去的動力!黎緊幾日忍下口啦

你幾高幾重呀

唉,我發現一日未成功一日都不能鬆懈
我153cm,6月份最肥114lbs,而家100lbs
食kfc前係98-99,食完kfc同譚仔2日即變101.x lbs
我目標飯前90,飯後92-93lbs
其實到左92我會當自己成功左架啦

大宅

小Bling 發表於 17-8-14 12:24
你已經好標準都仲要減?? 我同你一樣高,舊年最高峰145依家130,減到120我已經好心足 ...

我目標係今年去泰國著泳衣唔使縮肚
而家仲有肚腩同右手手臂(放棄腳)
我月頭生日,成個8月食左好多野,冇再落磅,後日又飛,睇黎9月先再減到。

大宅

回覆樓主

I am back!!
上個月中去左旅行,8月最後個日先番,去旅行時日日fish and chips / pizza/burger/pasta
番黎香港頭幾日都仲未捨得戒番口
最終肥番4磅去到104 lbs
之後開始節制番,尋日終於落番99lbs
本身目標係今個月尾前減到94
希望成功
大家加油

首頁

尾頁

跳至