嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:dada1010+發表於+12-9-11+20:15+點揀

原帖由 mocha_y 於 12-09-12 發表
個畫面, 上方喺揀國家, 下方喺揀付款貨幣.
你揀咗國家喺HK, 就自動跳去貨幣喺HKD. 要自己CLICK 返揀USD~~
...
Thanks !

大宅

引用:我今日都收到喇!size真係偏細的!!+ +

原帖由 suzy0407 於 12-09-13 發表
我今日都收到喇!size真係偏細的!!
所以我唔敢買咁多,佢比起baby gap 真係細d。等bb出左世先再買

大宅

回覆:dada1010 的帖子

又或者買大一個size ,所以我冇買佢d NB 衫,一開始買3M

大宅

回覆:Kuromic 的帖子

我想問5、6個月既bb著得短袖body未(大概夏天七月到)在Carter\'s 買左一pack,好驚著唔到

大宅

回覆:Mrslot 的帖子

NB size 最多去到8 磅。如果你個B係大B,一出世就7磅幾,咁nb size 就可能著兩次已經唔啱。

大宅

引用:想問下price上面個「msrp」點解呢?同埋係

原帖由 zozozoe 於 12-09-18 發表
想問下price上面個「msrp」點解呢?同埋係咪俾錢時至揀運嚟Hk?thx!
我估係指原價

大宅

引用:回覆+suzy0407+的帖子 您好!想請教如何購

原帖由 BONNIE-YAN 於 12-10-12 發表
回覆 suzy0407 的帖子

您好!想請教如何購買程序?謝謝!
1.登記左做會員
2.可將你喜歡的衣物放入wish list or 直接放入購物車 (揀美金付款,因港元找數會貴好多。)當你放入購物車時,同時也會顯示運費。
3.Check out
4.填地址

大宅

引用:回覆+dada1010+的帖子 謝謝!請問揀美金付

原帖由 BONNIE-YAN 於 12-10-12 發表
回覆 dada1010 的帖子

謝謝!請問揀美金付款,有什麼付款方法,我沒有美金戶口,另想請問送貨地址填住址,送時 ...
用Visa 比錢,佢會e-mail shipping statement ,有track code ,去dhl website 輸入track code 就知件貨既status。

大宅

引用:我買完寄去美國船運公司,然後再寄香港。俾

原帖由 bonbonwyy 於 12-10-14 發表
我買完寄去美國船運公司,然後再寄香港。俾美國價錢,加埋運費差不多平一半.

...
邊間船運呀?

大宅

回覆:美國Carter\\\'s Labour Sale 收穫分享

我登記左hopshopgo ,不過未試用。

首頁

尾頁

跳至