跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下06 12的媽咪,你地修左身未呀??

我仲未修到呀,腰圍仲係30,肚圍34,成130磅。 :-( :-(
比未生之前肥10磅左右,但睇落好似肥2x磅咁,
我仲要係餵人奶呢,都肥成咁,唉~~~ :-( :-(

大宅

Re: 想問下06 12的媽咪,你地修左身未呀??

fanny_mok122 寫道:
你終於係到講野喇,記唔記得我呀?同你一齊驗血糖果個呀
你好叻啦,宜定仲餵緊人奶,我未夠一個月就餵唔到喇,壓力太大無奶奶... :-(
我就修唔到身喇,因為我鍾意食野,希望宜家有工返會食少D啦
呢份工係我5年前做過,又係好大壓力,食野都無時間,就算有時間食都食之無味,無心機食...
你要多D上來同我地傾下喇

哇,你係咪同我同一日去瑪嘉烈驗血煻0個個呀,我當然記得你耶。其實我日日都有上黎bk呀,不過我多數係產前產後同母乳餵哺。
因為我實在太蠢啦,我早幾日先知道原來有分到幾年幾月的媽媽會所....所以才咁遲先係度講野呢。
點呀,你血煻ok嗎??冇打返比你吧!!
我都係勁鐘意食,減唔到呀..唉~~~ :-( :-(

大宅

Re: 想問下06 12的媽咪,你地修左身未呀??

fanny_mok122
哇~仲有,你個女同你好似樣呀,
見到你個女0個樣,立即記起你個樣啦。
你個女咁多頭髮,可以用到髮夾啦,真好呢。
遲d等我個仔大個d,我都想同佢扎辨,哈哈~~

首頁

尾頁

跳至