自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:黑店~呃人~~BB MAMA

呢間野我近排都有密密幫襯,基本一切順利,但最近都分別有兩單野都話無貨會退錢,問過話逢星期五佢地會去做退款,叫我自己到時check,講真,宜家銀行個d都無用簿仔啦,網上check又好快會變成net back item,基本上如果佢唔話實到比你聽幾時做咗退款你都唔會咁得閒日日去check戶口,兩件貨都各幾十蚊架,不過我懶,我就當豪比佢,呢間野真係服務麻麻,你落單時佢就催你比錢唔係就backlist你,倒反轉佢欠你貨就唔駛旨意佢會話返比你聽退咗數未,佢地做seller都算大枝野,睇到今日呢個post我等埋黎緊幾件貨收到後都唔再幫襯佢地喇

男爵府

我試過用what\'s app追佢貨 佢都有打返黎覆我(雖然話件貨最終係無)同有次寄貨寄少咗件,我用what\'s app問佢但就無即時覆,我就打電話問,又好好彩有人聽,話要查下再覆我,最後用what\'s app覆返我話同事唔記得同我講件貨係無嘅,so far呢兩次回覆都算快嘅,但有無退到錢就唔肯定因我自己無去查,問佢地幾時會退返數又無覆我luu!其實我呢兩、三個月內幫襯過好多次,基本上我都唔算賴野(幸運地),但見到呢個post同有兩件退款都唔知有無退到,我都係等收埋最後幾件訂貨就唔再幫襯佢喇,費事上得山多終遇虎

男爵府

我有貨都係話7月底返,但到今日都未收到,send email同fb留言比佢都唔覆!

首頁

尾頁

跳至