自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

BK Milk勳章 畀面勳章

Re: 有無人曾經係日本留學過呀 (PART III)

I used the 電気毛布when I was in Japan, which was so 気持良かった。
But in HKG , not so many ppl using it since they think it is quite dangerous! :-x

水晶宮

皆さん

こんにちは。
I am back now! Fukuoka is a nice place and it was not very cold at all! I ate a lot!
Era,
Its good to have received bouns! Mine will be on JAN07!

水晶宮

Happy new year!!
I have only double pay in every year end, there is no bouns at all, my salary has also freeze for almost three years,いよいよお給料をアップさせなければならないわ! Ha Ha!
Era 寫道:
Kawai
去福岡咁好玩呀?有乜野收穫呀?我地d老細成日都話凍呀,佢地鍾意香港暖呀!

Bb
我禽日都有上來,不過真係幾忙呀,又係月尾,又係年尾,啱啱我先完成晒所有野啦!
我既假期係完全跟香港既公眾假期來放呀,唔會有好似廠果d假啦,因為我地唔係廠呀!

你借錢來做乜呀?唔係用來炒呀麻?小心喎!

Mimi
我地每年出兩次,每次一個月囉.理論上因為係b,所以有機會多過一個月架,不過咁既日子我就未試過,反而7折出就試左兩年呀!

All
我地大掃除呀,而家要開工啦!唔知一陣仲有冇時間上來呢?你地唔會放早呀哦?
同大家講住先:
皆様、良いお年をお迎えください。

水晶宮

皆さん

こんにちは
本当に久しぶりですね。
twinsma 寫道:
[quote]
bbpig138 寫道:
twinsma

你準備行裝未呀??

你咪要幫你老細搵定人囉??

係呀之前已經請左一個新同事, 現在要再請一個秘書, 但都冇合適人選。

因為我地歐洲有公司, 老闆話唔識日文唔緊要最緊要識英文同account, 有冇人介紹呢??
[/quote]

首頁

尾頁

跳至