夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你c6 當左佢自己係義工! 佢咁得閒, 叫佢日日做多份parttime 啦!!!! 咁多時間幫人丫那!! :;pppp: 叫你外家日日call 佢得唔得呢下?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

carrieylaa 發表於 12-3-1 00:15
分享多少少,有次同c6吵,距話人哋好慘啊!嗰老豆七十幾,喺大陸有老婆嘅後尾嚟咗香港同距阿媽一齊,距哋冇 ...
傻瓜! 你應該挨埋去你C6 度~~ 用咁既眼神同你C6 講~~ "唔~~ 緊係唔係啦, 你幫人係你好心地咋嘛, 不過人地唔想你咁辛苦啊嘛, 你番工已經好辛苦啦~~~~~~" 咀佢兩咀 "我知你唔想做衰人架喇, 我幫你做衰人啦. 反正佢次次聽到我把聲就收線架喇, 下次你聽到佢打黎, 就隊個電話俾我, 佢聽到我把聲自動收線, 我地咪唔駛做衰人囉~~ 係咪啊老公~~~~? "

硬碰硬無用架, 用軟功啦~~~~~

yikaho  agree!!  發表於 12-3-1 11:10

珍珠宮

小manman 發表於 12-2-29 22:25
我反而想問下ex個阿媽點知你唔鍾意??一定係你老公講架喇,咁即係最有問題係你老公囉,ex阿媽係人老公面 ...
要教導下C6, 話自己個C9, 即係話自己眼光唔好咋, 千奇唔好0係外人面前話自己既另一半呀!!

上網講下人地唔知另一半係邊個就無所謂~~~~

珍珠宮

klcbb123 發表於 12-3-1 09:29
回覆 ardin 的帖子

一看就知你c6重鐘意ex,如果唔係邊會成日去人到
未必既, 佢c6 想個ex 知道自己走寶就真!

首頁

尾頁

跳至