自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

micsin 發表於 23-1-22 22:17
bk standard 真高 比看更都比一百 我自問唔得

一年一次,有時送貨到樓下佢都會板車推上嚟放門口,基本上連門卡都唔使帶,笠都唔使㩒….甘都唔抵俾

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

大力大力 發表於 23-1-23 05:53
日更超好、做了十多年、每年屋苑客人投票管理員、都是第一名~

日更 200 x 2

係呀日更超好200x2
甘多年都係甘,佢唔係新年先嚟表演

翡翠宮

vivibabyvivi 發表於 23-1-23 08:20
我俾$100座頭,第一佢真係好好,屋苑有咩著數會叫我記得拎,發生咩事會提醒我。我工人,小朋友有咩動靜佢 ...

係吖

翡翠宮

free2020 發表於 23-1-23 04:01
真係抵比

疫情期間乜都唔俾上,超市都只可以送到樓下

翡翠宮

zxyggp 發表於 23-1-23 09:56
對,清潔ee係最大封嘅,我呢啲舊樓真係得1個清潔,不過剛剛比佢換左人
...

相反我哋呢啲清潔根本唔做嘢扮晒野最叻舊垃圾喺笠口位,可以成個星期冇郁過,夏天就留係停車場果層笠位歎冷氣都唔係做嘢,由我返上樓開始抹笠掣,30分鐘後再出門口仲係原地抹同一樣

翡翠宮

jollyma 發表於 23-1-23 10:49
經常性黑面, 唔望人會比幾多?

唔俾唔想做份工就唔好免強仲要睇你面色

翡翠宮

angelheart 發表於 23-1-23 22:08
點解200 x2? 咪1個利是封入2張$100,每人2封、咪每人比$400我窮每人$100 x2,
...

我冇派單封,日日見都係果一,兩個,冇見過果啲我唔識冇理佢同埋車出車入多,少見

翡翠宮

lovebobo 發表於 23-1-23 22:42
日更座頭好好,俾$100,夜更俾$50,其實夜更果個我一年都見唔到十次,屋苑whatsapp group既街坊話佢都好好: ...

係吖講真夜更極少見,連佢咪樣我都唔記得,佢仲要自己扮隱形唔挖佢都唔蒲頭果隻

首頁

尾頁

跳至