夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

到底有咩咁好玩,鬧完一次又一次,到底你係心靈空虛對厭左我要搵新奇剌激野玩,定係想頭家散大家一拍兩散先?
同d三唔識七既女人傾計傾到半夜三更,我就湊bb湊到日日冇覺好瞓,到底你想點 ? 如果你係未玩夠,鍾意比d咁既女人溝就快d走啦,唔好嘥我時間呀
鬧完呢頭delete完個死人遇見,嗰頭裝個bamboo溝女…我真係想講粗口

大宅

引用:樓主老公幾大呀。。。

原帖由 cherryttt 於 13-06-24 發表
樓主老公幾大呀。。。

大宅

引用:我想講,+我啲年過三十既單身女性朋友,+真係

原帖由 joetreemo 於 13-06-24 發表

我想講, 我啲年過三十既單身女性朋友, 真係靠呢啲Apps搵到 ...
唔好誤會,我唔係歧視玩呢d apps既人而係呢d apps裡面d女人post既相真係好過份,張張相都谷到條事業線好似街渠咁深。我唔認為呢d女人有心喺呢apps搵個好男人嫁,根本想搵sp…
c6肯定有問題,我先至會鬧佢…佢話純粹口花花亂吹,但將心比己,調轉我半夜三更同個男人chat你會有咩感受先。
如果係正正常常點解要半夜黎chat?

newbiemom  你不如攤開同c6傾  發表於 13-6-25 16:03
d_yeong  d相都唔知真定假既....邊有咁多人身材咁好-,- 都唔知d男人做咩仲要同人傾~  發表於 13-6-24 17:08

大宅

引用:我認為係樓主c6想識女仔,意圖不良

原帖由 僖樂也 於 13-06-24 發表
我認為係樓主c6想識女仔,意圖不良
你講得啱,佢玩呢d apps就係想識女仔,chat熟左咯咪爆房囉…男人求咩,就係要剌激又唔會有手尾跟…

大宅

引用:我識一個40幾歲。宜家又係學人玩交友app。

原帖由 summerpo 於 13-06-24 發表
我識一個40幾歲。宜家又係學人玩交友app。玩到個老婆同個女都唔理佢。
而家d交友apps多到嚇死人,點防都冇用唯有自求多福。咁大個人,鬧得多都口臭。

大宅

引用:我係度諗下一代點攪........唔知點教d仔女

原帖由 Queeniebaby 於 13-06-24 發表
我係度諗下一代點攪........唔知點教d仔女
出面太多誘惑
感同身受…我c6同我講貪得意玩下,唔係認真…有咁多認真野唔做,攪埋呢d無聊野? 佢真係當c9係豬兜
佢而家裝左bamboo交友apps但我唔會再玩踢爆,越鬧就越要玩…正pk…冇得救

大宅

引用:佢肯俾你知可能唔係想溝女呢

原帖由 ylc1015 於 13-06-24 發表
佢肯俾你知可能唔係想溝女呢
梗唔係啦,係我無意間發現架
我問番佢裝呢d apps博乜? Apps裡面有個女人一早 send msg比你話掛住你,仲唔覆人? Pk

大宅

引用:Quote:吳家有喜+發表於+13-6-24+15:56+你講

原帖由 僖樂也 於 13-06-24 發表
你都已經想像到最差會爆房,仲嬲咩。可能只係溝通下,人吔未必彩佢呢。
鬼叫「男人」「難忍」咩。 ...
唉…講真佢要玩我都冇辦法亦都管唔到… 但我都有底線,除非佢有本事瞞我一世,否則比我發現有下一步,我会將对狗男女齊切

大宅

引用:我啲friends都係呀,佢地圈子好難識到男仔

原帖由 nettecc 於 13-06-24 發表
我啲friends都係呀,佢地圈子好難識到男仔,所以先靠呢啲交友apps, 但係佢地真係無諗住做小三架,一切都係 ...
最慘係而家d女人變晒質,喺個apps度又露渠又唔著褲又主動……有d女人覺得識個男人有家室仲好,貪冇手尾跟又有成功感!

newbiemom  後生女, 有的是本錢, 她們不怕  發表於 13-6-25 16:13

大宅

引用:唔關個Apps事,係你老公有問題,佢可以唔in

原帖由 tracybut 於 13-06-24 發表
唔關個Apps事,係你老公有問題,佢可以唔install, 唔download. 如果佢係betray you or cheating, 佢去桑拿 ...
我c6真係有問題,咁大個人囝都有埋仲要玩,我真係想殺佢佢去按摩要比錢架,玩呢d apps識女人唔駛比錢,你情我願去爆房都aa制,又冇手尾跟,你係男人會點揀吖

大宅

引用:我尋晚都發現左老公玩,我依家趕左佢走,打

原帖由 harmonylove 於 13-06-25 發表
我尋晚都發現左老公玩,我依家趕左佢走,打算同佢分開下,我估唔到我老公都係依種人! 好傷心,心碎了。。 ...
唉……我發現到既時候真係想求其搵野打佢

大宅

引用:其實我覺得關的APPS事,+讀過ECON就知,+DEMA

原帖由 Nique 於 13-06-25 發表
其實我覺得關的APPS事, 讀過ECON就知, DEMAND一直係到, 不過PRICE太高, 所以demand就減少, 一旦price減少, ...
有道理 以前男人去玩要比錢,而家? 分分鐘有女人貼埋錢一齊玩,但求開心冇手尾跟,何樂不為

大宅

引用:Quote:原帖由+吳家有喜+於+13-06-24+發表到

原帖由 D錢識得我 於 13-06-25 發表
男人冇野怕,最怕頂綠帽由頭包到脚,妳又玩下交友apps, 佢行埋黎睇妳妳就即縮,重複幾次,跟住揾日同佢講可 ...
哈哈,原本有諗過……但我真係唔鍾意玩呢d apps好無聊。但呢件事比我知道男人除左用下面諗野,自私,冇顧身邊人感受…咁我亦唔會理佢感受啦!我會做番自己唔再將佢睇重,今日唔知聽日事,分分鐘最後我唔會同佢白頭到老都唔出奇,做自己開心既事……可能咁樣自己會好過d…

大宅

引用:我睇到哩到先知原來+WeChat+係可以用黎識女

原帖由 jspregnant 於 13-06-25 發表
我睇到哩到先知原來 WeChat 係可以用黎識女仔....我老公都有 WeChat架...唔知佢係咪都有份.... ...
應該係除左whatapps唔得,其他全部都可以識女仔…wechat有個function,搖一搖就可以知道附近有咩女人,你c6只要wechat個女人say個hi就可以開始對話。你話驚唔驚…

大宅

引用:有朋友的確響交友apps認識,而家好好

原帖由 yukyiu 於 13-06-25 發表
有朋友的確響交友apps認識,而家好好
雙方單身冇問題又正正經經傾計冇人會話錯,最慘玩呢d apps多數冇好人,尢其係擺明車馬專玩one night stand or 專搵sp既衰apps

大宅

引用:吳家有喜:咁佢覆人D乜呀

原帖由 ylc1015 於 13-06-25 發表
吳家有喜:咁佢覆人D乜呀
我入去睇內容…唔睇由自可,一睇把鬼火個女人係主動撩我c6架,對話如下:
百婆: 阻唔阻你? 我想搵人傾計
百公c6 : 唔阻,想傾咩
百婆 : 今日返工返到好攰,啱啱返到屋企,準備沖涼舒服下,你沖涼未?
百公c6 : 沖左啦,咁你仲唔去沖?係咪想等埋我先
百婆 : 你又知?我就係想等你幫我洗d我洗唔乾淨既地方
仲有好多露骨內容,我真係寫到手震
我想講…正常交友係唔係咁架?第一句問人沖涼未 ? 我真係想講粗口
我鬧c6,佢一句得埋黎話唔係佢主動撩人傾計,係個百婆想溝佢。但我鬧你明知個百婆有心咁問,你仲大開中門即係有意啦正pk
既然你咁鍾意仲唔q快d去book間hotel room攪埋佢? 你咁鍾意煲老薑唔q駛指意我再掂你,你個身發臭有菌亦都唔準掂阿囝,掂親我就將你下體齊切,生不如死呀。pk
鬧完佢即刻delete個"遇見"apps, 但過兩日又無意間見到佢裝左另一個交友apps………bamboo真係心死。

大宅

引用:而家呢個社會.....上有大陸妹,hk有怨婦,onl

原帖由 Queeniebaby 於 13-06-25 發表
而家呢個社會.....上有大陸妹,hk有怨婦,online有討論區,手機有交友apps...

小d定力都出事
我就係有個囝,真係好驚佢有晒c6既血統,將來好難教…………唉

大宅

引用:Quote:吳家有喜+發表於+13-6-25+14:33+我入

佢已經上左隱啦喎......嘈佢就更心思思....
我都覺得係,越制止佢,佢就越想玩。所以我冇踢爆佢裝bamboo,我就放長雙眼睇下佢想點死

大宅

引用:Quote:吳家有喜+發表於+13-6-24+15:53+唔好

原帖由 A_lcy 於 13-06-25 發表
有日搭地鐵響扶手電梯到, 立到前面個男人玩緊wechat, 我其實無興趣睇佢講咩, 不過見到同佢chat緊個女仔張相 ...
哈哈哈哈哈…笑屎我啦
D女人相整到個個似韓妹,男人相就似韓仔。互呃睇下邊個死蠢辷釣

大宅

引用:Quote:吳家有喜+發表於+13-6-25+15:04+我都

自己要有兩手準備......
唔係唔信任佢,但自己都會保護自己
我既準備就係隨時攬個寶貝囝走,有咁遠走咁遠。佢永遠都唔會見到我地!
其實好心灰,結左婚既男人永遠唔識珍惜身邊對佢好既人,要失去先至後悔。我鬧佢時已經講得好清楚,我有底線架…你做初一我做十五,你要玩女人咁我都唔會同佢客氣,到時唔好後悔

首頁

尾頁

跳至