夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:點解而家D衰人要找人地D POST事講, 關你咩

原帖由 111aaa 於 14-10-21 發表
點解而家D衰人要找人地D POST事講, 關你咩事?

人地有冇離婚關你事嗎? 同男朋友慶祝幾多年都唔關你事. ...
可能人地唔太喜歡我

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

大宅

引用:回覆 lavenderwong 的帖子喜不喜歡都唔應該

原帖由 111aaa 於 14-10-22 發表
回覆 lavenderwong 的帖子

喜不喜歡都唔應該搵人私穩, 大家只不過想呻一呻
我因為無人呻,先上黎呻下

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

大宅

引用:Quote:lavenderwong 發表於 14-10-23 14:03

原帖由 111aaa 於 14-10-23 發表
做自己喜歡的事,
你最明白我的

大宅

引用:Quote:原帖由 lavenderwong 於 14-10-14 發

原帖由 alphabetagamma 於 14-10-23 發表
諗深入點,你都唔會得到你想要的,你安排好,他不會浪漫就不會令你感到浪漫。

...
佢係後期,已經準備好同我去個開心之旅

大宅

引用:Quote:lavenderwong 發表於 14-10-23 14:26

原帖由 111aaa 於 14-10-23 發表
因以前冇經歷所以唔明, 而家幾十歲人才長大.
我都係有左bb先明好多野

大宅

引用:Quote:lavenderwong 發表於 14-10-23 22:20

原帖由 111aaa 於 14-10-24 發表
大家一起努力吧!
我地都要努力

首頁

尾頁

跳至