自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hellohelloruby 發表於 19-5-7 10:00
我唔信

你唔好唔信, 我真係比人割過手指,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,甲.

facialchung    發表於 19-5-11 12:49
bull2015    發表於 19-5-7 12:35
hellohelloruby    發表於 19-5-7 10:56
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我真係見過, 好多器官內臟擺在洪湖五街街市賣, 十元一份肝, 十元一份胰, 仲有心及肺.。

88muimui    發表於 19-5-7 14:14
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

toffeetong 發表於 19-5-7 12:04
要做案,偷都偷架車返嚟啦,唔通偷左個人,拓住走到目的地咩!
拓住個人點搭商場扶手電梯,諗下 ...
好多商場都有升降機的, 但大都好逼多人搭, 更難托住個人搭。

翡翠宮

angiehouse 發表於 19-5-7 12:24

吓,街市?系未豬雜呀,重一份份,吾個點解我咔一聲笑左出 ...
點鬼知係咩肺啫, 掛羊頭都賣狗肉啦。

翡翠宮

iamlazy 發表於 19-5-7 14:47
唔知真定假,我諗割完出來用咩裝,冇細菌?劏既時候唔會有人入廁所大叫?我有好多問題
...
係囉, 廁所成日排長龍, 實有人見到架。

翡翠宮

BGCOME08 發表於 19-5-7 16:46
真人真事,我老豆之前照肝,醫生同佢講:阿叔,你冇咗半邊肝喎?! 跟住我老豆先知自己原來咁多年係得一邊 ...
佢個心口無疤痕架???

翡翠宮

BGCOME08 發表於 19-5-7 17:21
天生冇咗半邊肝,又點會有疤痕?

原來係咁.

翡翠宮

健朗媽咪 發表於 19-5-7 22:38
佢又無作大喎,街市真係有一份份器官賣,豬腰呀,豬肺呀,豬肚,豬橫脷乜都有,可能佢唔知自己係人,所以見到d豬 ...
大家同類啦, 無分彼此。

首頁

尾頁

跳至