跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

琴行係咁架la. 謙謙而家跟我miss學, miss叫佢而家開始要埋琴練手指力. 可惜你唔係住大埔, 唔係可以俾朗朗跟佢.

我收工la.

補番句"happy new year!" 大家明天見la.
原帖由 littlecar 於 10-12-31 15:07 發表
係WOR....彥仔學琴學成點.....彈到歌未呀.....朗朗果間琴行....你老鼠呀.....無啦啦有次話MISS病左....要等下個WEEK 先上....到下個WEEK就打黎話MISS有家事唔教得....即日換MISS.....新MISS 上左一堂....下個WEEK又 ...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

痴線架間琴行,玩哂野
比我就鬧到佢痴肺叫佢退$

彥仔未學呀,等我有$先啦,同埋要同表妹夾時間,我又想TUNR左琴先開始學,因為搬到我家到而家都未搵師傅TUNR琴,遲遲唔願郁囉(我)
我估過左年啦

原帖由 littlecar 於 10-12-31 15:07 發表
係WOR....彥仔學琴學成點.....彈到歌未呀.....朗朗果間琴行....你老鼠呀.....無啦啦有次話MISS病左....要等下個WEEK 先上....到下個WEEK就打黎話MISS有家事唔教得....即日換MISS.....新MISS 上左一堂....下個WEEK又 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

係啦....嬲C 人.....

我一直以為彥仔上緊堂....不過都唔急既....朗朗依家咪又要從新再學.....
原帖由 彥仔媽媽 於 10-12-31 15:16 發表
痴線架間琴行,玩哂野
比我就鬧到佢痴肺叫佢退$

彥仔未學呀,等我有$先啦,同埋要同表妹夾時間,我又想TUNR左琴先開始學,因為搬到我家到而家都未搵師傅TUNR琴,遲遲唔願郁囉(我)
我估過左年啦

...

翡翠宮

明天見.....886~~~
原帖由 lovelyfelix 於 10-12-31 15:16 發表
琴行係咁架la. 謙謙而家跟我miss學, miss叫佢而家開始要埋琴練手指力. 可惜你唔係住大埔, 唔係可以俾朗朗跟佢.

我收工la.

補番句"happy new year!" 大家明天見la.
...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

因為要搵人TUNR琴又係$
學琴又要比$表妹
$係好重要冇$又唔得有$人性又變
$真的好大影響力 

原帖由 littlecar 於 10-12-31 15:19 發表
係啦....嬲C 人.....

我一直以為彥仔上緊堂....不過都唔急既....朗朗依家咪又要從新再學.....

翡翠宮

慢慢安排啦.....其實5歲打後學仲好...我都係暫時OK...如果有1日唔夠錢.....都一樣要CUT呢D興趣喇....所以都係有錢好....最多我保証自己人性唔變....
原帖由 彥仔媽媽 於 10-12-31 15:21 發表
因為要搵人TUNR琴又係$
學琴又要比$表妹
$係好重要冇$又唔得有$人性又變
$真的好大影響力 

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好難講,我成日都保証自己,
但我都唔希望中六合彩頭獎 

原帖由 littlecar 於 10-12-31 15:28 發表
慢慢安排啦.....其實5歲打後學仲好...我都係暫時OK...如果有1日唔夠錢.....都一樣要CUT呢D興趣喇....所以都係有錢好....最多我保証自己人性唔變.... ...

翡翠宮

早晨~~~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

早晨 ~

2011年新開始, 大家都有新希望 ,
努力啦 !!!

有同事放左假, 今天應該上唔到來吹水,
只有到此一遊 !!!

見你地1月1日玩得好開心,
下次唔洗跑馬我一定去 ~ 哈哈

原帖由 littlecar 於 11-1-3 09:01 發表
早晨~~~

翡翠宮

係架....小朋友一齊玩好開心架...佢地依家大左我地更加可以HEA 多D.....我果日D相....蛋蛋/謙謙/朗朗都有份影....等佢地影我....等到我合晒眼.....
原帖由 彥仔媽媽 於 11-1-3 10:10 發表
早晨 ~

努力啦 !!!

只有到此一遊 !!!

...

伯爵府

醒目開學勳章

早晨

新一年, 新希望, 大家就努力d啦! 過左2千5仲唔開新part,快d過檔la.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3619208&extra=page%3D1
原帖由 彥仔媽媽 於 11-1-3 10:10 發表
早晨 ~

努力啦 !!!

只有到此一遊 !!!

...

首頁

尾頁

跳至