跳至

首頁

尾頁

大宅

poo姨姨~小齊一D都唔叻
最叻發脾氣掉野 訓地尖叫
依家已經咁頑強~大個D我都唔敢想像
我凈係覺得佢一個頂我咁多年湊大個D
我就黎忍到極限~佢就知味道

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sorry sorry post錯

[ 本文章最後由 恩盈 於 08-3-5 23:11 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔計有人係背後攪攪震,依張非電腦合成照都幾完美呀

原文章由 agneslai206 於 08-3-5 10:09 發表
What is love ? see my picture
我 要 舉 起 救 恩 的 杯 、 稱 揚 耶 和 華 的 名 。詩 116:13兒 女 是 耶 和 華 所 賜 的 產 業 . 所 懷 的 胎 、 是 他 所 給 的 賞 賜 。詩 127:3

大宅

畀面勳章

點解我睇唔到妳地講既AGNES果張相既

[ 本文章最後由 祈兒 於 08-3-6 09:33 編輯 ]

珍珠宮

2024勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

sorry

大宅

乜d家長咁恐怖既?出水痘都唔出聲…咁成班同學仔就你菌打我菌 or 你菌同我菌做好朋友

唔…不過都無辦法喇!必經既階段呢既!無得避。

原文章由 hinhei 於 08-3-5 16:00 發表
呢D亞媽夾硬捉個女比個男仔鍚............
不過幅相又真係好靚!!

係架, 一返 N 班, 真係病到你驚!! 係個月好唔到幾日個隻!! 唔係鼻水, 就咳同燒...............鼻水差唔到永遠同佢一齊返學咁!!
要上到K2 先好D架!!
...

大宅

haha, 康康而家一唔鐘意都係掉曬d野落地既呢, 可能呢個係佢地發洩既方法啦, 話曬佢地都唔識講野表達到出黎啦嘛~ 不過我就唔會比佢得逞既, 自己掉既野要自己執返, 等佢clam down返咪要佢自己執返lor~ 不過呢個仔係乖過我個大囡既, 叫佢做既野佢都會做, 只要唔好阻佢食野就嘜都得~

原文章由 runleiyu 於 08-3-5 21:35 發表
poo姨姨~小齊一D都唔叻
最叻發脾氣掉野 訓地尖叫
依家已經咁頑強~大個D我都唔敢想像
我凈係覺得佢一個頂我咁多年湊大個D
我就黎忍到極限~佢就知味道 ...

大宅

祈兒, 張相係agnes bk既大頭相呀.

原文章由 祈兒 於 08-3-5 23:05 發表
點解我睇唔到妳地講既AGNES果張相既

大宅

畀面勳章

原文章由 dnbb2006 於 08-3-6 11:37 發表
祈兒, 張相係agnes bk既大頭相呀.

dora

我只係見到巧晴擰晒塊面好含蓄揸住札花唉響個鋼琴果張咋喎 不嬲都係e張架啦 有新架咩

唔通係國王的新衣

大宅

嗯 ? 點解甘既 ?

原文章由 祈兒 於 08-3-6 12:42 發表

dora

我只係見到巧晴擰晒塊面好含蓄揸住札花唉響個鋼琴果張咋喎 不嬲都係e張架啦 有新架咩

唔通係國王的新衣
]My Melody[/url]

大宅

柔柔尋晚開始流鼻水, 又係半夜瞓瞓下鼻塞透唔到氣, 喊左一陣幫佢吸左鼻鼻先瞓得返, 駛唔駛咁小器ar? 我尋日都唔係講佢! 我姨甥仔依家k3啦! 我家姐麻木晒la! k1一個月病幾次! 依家k3好好多la! 不過流鼻水同咳就實有la!

原文章由 covermark 於 08-3-5 15:20 發表
收鼻水同咳藥都有…唉!我諗起碼過多3日先好。今次隻菌好勁!

你姨甥仔係咪讀緊幼稚園?所以個個都話一上幼稚園就病硬喇

大宅

祈兒,

你試下按上面"重新整理"睇下得唔得?

dora

唔通係國王的新衣

男爵府

dora

唔通係國王的新衣

你家下refresh一次該會見到 你try下

大宅

柔柔媽咪,

唉!做乜又輪到柔柔?要小心睇住佢,你而家無工人幫,唔病得,自已都要小心d!

原文章由 柔柔mami 於 08-3-6 13:17 發表
柔柔尋晚開始流鼻水, 又係半夜瞓瞓下鼻塞透唔到氣, 喊左一陣幫佢吸左鼻鼻先瞓得返, 駛唔駛咁小器ar? 我尋日都唔係講佢! 我姨甥仔依家k3啦! 我家姐麻木晒la! k1一個月病幾次! 依家k3好好多la! 不過流鼻水同 ...

男爵府

唉.........所以我暫時都唔介意小柔肥少少.......因一返學, 真係柯凸.......

我兩個仔BB時都好肥, 大仔超晒磅...結果............而加叫做normal 偏瘦啦!!
細仔只有幾個月貨仔, 就開始由大哥帶D菌歸家........病病病..........好可怕!! 而加得返個頭有肉!!

男爵府

搬屋,搬廠,搬寫字樓,當然找人人啦!
搬topic,可以找我!!

Part 8 啦!!
Go Go Go

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

民房

今日剪左利根了.......

HI, 您好!

剛看到這個題目,我太太非常開心,因為我bb都有這個問題發生。我們已問了幾個醫生,他們說不要剪利根,因不會影響說話,所以不要剪。 但太太仍然好擔心BB日後"利"發展。

請問可否幫忙一下呢? 因我們好想為到BB找一位醫生剪利根,正如您所說的一樣,幫BB盡快處利。

現在我BB剛好三個月,利仔好短,中間成w字形。所以請指示及介紹醫生給我們。

非常感謝您的幫忙! 待回覆。

首頁

尾頁

跳至