跳至

首頁

尾頁

大宅

芷悅媽,
我都冇做什麼, 多謝朗逸媽就真.

個日見唔到芷悅天.
原文章由 winghoney 於 08-2-4 09:26 發表
早晨

朗逸 ma 同朗朗 ma多謝 你地既安排,芷悅玩得好開心 .

麻煩晒nic ma 同 cash ma做聯絡人 .

朗C, 朗朗

你地要快D好番呀.....新一年希望病魔遠離所有小朋友同大人:tongue: .

...

大宅

nick媽,

唔好咁講啦, 朗逸媽出力架.

朗朗今日已好好多了, 仲有d鼻水.

你真係要多d俾nicknick訓車仔架了, 唔好抱咁多了, nick爸今次做的幾好呀.

原文章由 jlac 於 08-2-4 11:14 發表
朗逸媽,朗朗媽

尋日真係好多幫你地安排先有得玩咋.
真係唔好意思我遲左禁耐先到

朗媽, 朗c媽

朗朗,朗c冇乜事麻, 希望佢地快d好返過年啦

尋日nic nic終於肯起bb車瞓喇, 我地走左之後, 我一路沿路不停比餅餅佢食, ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

朗 MA,

個 D 仙丹真係好勁架 , 我 CASH
食唔到 ..... 一索到陣味就嘔啦 !

朗朗加油快 D 好番呀 !!

原文章由 basicjanny 於 08-2-6 00:46 發表
昕媽,
唔該晒你d"神丹"呀
昨天都係去左睇醫生, 新年前買個安心.:tongue:
不過我見佢都開始收鼻水了, 都冇俾醫生d藥佢食, 這2天都係食至寶丸.
...

大宅

朗朗前2天都起左個雞蛋咁大個"樓", 搽"喜療妥", 好快散.
原文章由 Rain~* 於 08-2-4 15:12 發表
今朝曦豬襯我行開左.....
自己"琴"上sofa...
之後由sofa跌左落黎...
仲係頭落地先(即係"鐘"左落地..)...
依家個頭仔魚左一大撻...
仲腫左tim.........:-( :-(
我想問各位mommy可以搽咩消腫去魚ga....
thx......:ado ...

大宅

小美人都病病呀, 要快d好返呀!
原文章由 shadowso 於 08-2-4 15:37 發表
朗b媽, 朗b 係食完藥喊到嘔定係點呀? natalie 有時都會係咁架.

natalie 今日都睇完醫生, 其實佢上個禮拜頭已經有d 鼻水, 不過見佢唔係好西利就無帶佢去睇, 但係見佢都成個禮拜, 同埋驚而家唔睇, 到過年真係勁病會 ...

大宅

hehe媽,
好耐唔見你呀!
b&m真係咁好呀, 下次趕我都試下b&m.
原文章由 cookiengau 於 08-2-4 17:02 發表
掂呀,b&m 好好呀,一聽到我話得半罐就一日后送到,即系今日order后日送。龍小姐好似無左影,下次我都幫襯b&m

大宅

cash媽,
朗朗依架都唔肯乖乖地食架了, 我強行灌佢, 一口食左搞定. :tongue:

今天你地玩得開心嗎? 我就在家勞動了一天, 累c了,
夜晚至得閑出去搞搞自己電左個髮.
原文章由 chickenwing2006 於 08-2-6 00:54 發表
朗 MA,

個 D 仙丹真係好勁架 , 我 CASH
食唔到 ..... 一索到陣味就嘔啦 !

朗朗加油快 D 好番呀 !!

大宅

Cash ma

yes yes yes。
新年新希望,祝各位新年快樂,BB健健康康,快高長大,老公同亞B都聽教聽話,老公賺多D,老婆就洗多D。:恭: :喜:
原文章由 chickenwing2006 於 08-2-5 22:36 發表
謙 ma,

比較下你好 d 啦 , 下午唔 sleep
或者小 d 都可以係夜晚 sleep 番 !
但我地下午都 ok handle 到, 係
夜晚攪唔掂 ! 希望新既一年 , 我地
2 個都可以克服到呢個問題 .... 唔
好再比佢地玩同撚

...

大宅

今日好靜 wor, 我諗大家都忙住預備過年啦.

等我同natalie一齊同大家拜個早年先 :loveliness:

祝大家 心想事成, 龍馬精神
BB 快高長大, 精靈可愛, 聰明活潑
恭喜恭喜

:恭: :喜: :發: :財:

首頁

尾頁

跳至